אני חושש שאני מכור לפורנוגרפיה

אלון בן 22 | כתב את השאלה ב-13/10/13 בשעה 21:59

היי.. אז ככה.. לאחרונה התחלתי לחשוד שאני מכור לפורנוגרפיה..
השתחררתי לפני 8 חודשים ולאורך כל השירות הצבאי (הקרבי) לא צפיתי בפורנוגרפיה, אבל כשהגעתי בשבתות הבייתה הייתי עושה את זה לפני השינה.
מאז שהשתחררתי אני עושה את זה בקביעות 1-2 (לרוב פעם אחת) ביום.. מאונן כשאני צופה בפורנו... לעיתים אני מנסה לעשות את זה בלי לצפות בפורנו אבל זה קצת משעמם אותי.
כששכבתי לא מזמן עם מישהי לא הצלחתי לגמור (הייתי עם קונדום), ואני חושש שזה בגלל שאני מאונן יותר מידי ומפעיל לחץ מוגזם על איבר המין.

השאלה אם זו התמכרות או סתם "דחף כפייתי".. איך אני מפסיק אותו? ניסיתי כמה פעמים להפסיק עם פורנוגרפיה ולאונן עם הדמיון אבל אחרי יום יומיים זה זה נמאס לי ונכנסתי שוב לפורנו.

האמת יש דרך הדרגתית להוריד את זה? (אולי צפייה בחומרים קלים יותר).. האם צריך בכלל להפסיק את זה?

תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"