היי אנשים, בתקופה האחרונה אני משוטט באתר הזה וזה פשוט
כיף לא נורמלי לקרוא כאן סיפורים של אנשים וסיטואציות שונות.
אז על עצמי, יש משהו שאני לא יודע איך להתמודד איתו.
כבר מגיל מאוד מאוד צעיר (סביבות גיל 8) אני מוצא את עצמי כל הזמן עוסק בנשים ובפנטזיות. אני הולך ברחוב וכשאני רואה אישה מיד עולות לי מחשבות מיניות לראש, בכל מיני צורות. אתמול עברתי ליד מישהי שהתיישבה על כסא בבית קפה, ובמקום להתייחס לזה כאל מקרה נורמטיבי של בת אדם עם נפש מתוקה שהתיישבה להנאתה ושתתה קפה, מיד נכנסה לי לראש התמונה של הישבן ההדוק שלה על הכיסא ועל איזה "דברים" יכולנו לעשות אם היינו יחד באותו הרגע :-( זה נראה שיטחי אבל מי שלא מכיר את התחושה שאני מדבר עליה לא מתאר לעצמו עד כמה זה מעיק. אני מרגיש שההתעסקות האובססיבית שלי בנשים תוקעת אותי בכל דבר בחיים ומנגד זה הדרייב המרכזי שלי בחיים.
כל הדרייב שיש לי בחיים סובב סביב נשים ועד כמה אני מתנהל בצורה
שתגרום לבחורות להימשך אליי. אם אני לומד תואר, זה מתוך מחשבה שכשיהיה לי כסף, יותר ויותר אופציות עם נשים יהיו פתוחות בפניי. אם אני מתאמן, זה כי יותר ויותר בחורות יימשכו אליי וכו'. הכל סביב נשים. אני לא מכיר משהו אחר ומלא קנאה באנשים שמתהלכים ברחוב או יושבים עם איזו ידידה בבר ומדברים איתה בכיף בלי כל המחשבות המיניות האלה שמציפות אותי. היו לי מספר ידידות וגם איתן זה בסוף הלך למקומות מיניים :-( מאז סוג של איבדתי אמון בדבר הזה שנקרא ידידות
ובעצם בכל פעם שנוצרת לי הזדמנות להכיר ידידה אני אומר לעצמי "בטח גם איתה זה יילך לכיוון המיני כי אני פשוט לא יודע אחרת.." ואני נרתע ולא נכנס לזה מלכתחילה.
הלוואי והיו לי ידידות. יש כל כך הרבה דברים מעניינים לדבר עליהם עם נשים, להתייעץ, להקשיב, הבינה שלהן, ההבנה הריגשית שלהן שאני מתקשה למצוא בגברים, אבל אני לא מסוגל, פשוט לא מצליח לעשות את ההפרדה בין אישה כגורם שמושך מינית, לבין היותה אדם רגיל.
מערכות היחסים שחוויתי גם מעלות בי תהייות האם אני בכלל מסוגל
להיות בקשר ארוך עם מישהי. איך בחור כמוני, שמתעסק כל היום בנשים (ואתם לא מבינים כמה אני משתדל שלא..) יכול למצוא את עצמו בכלל בקשר?
יש לי מודעות עצמית סופר-גבוהה, אני מרגיש הכל, אני רגיש מאוד, יודע לקרוא אנשים מכף רגל ועד ראש, יש לי לב טוב, אני לא מסוגל לפגוע בזבוב (אמיתי, לא מסוגל לפגוע אפילו בחרקים) אני חברותי, אני כבד, אני זבל, אני אחלה, אני סמרטוט, יש בי כל מיני תכונות שהכל בהן בסופו של דבר מתנקז לעובדה שאני רואה בבנות אובייקט מיני. למה
בנות כל כך מושכות אותי?! ;-(
דוגמא אחת נוספת שעולה לי לראש: היתה לי אופציה לשכור דירה במחיר מדהים, רק שהיתה בעיה אחת, בדירה ישנן שתי שותפות. ישר נסוגתי אחורה וויתרתי. אני, שאובססיבי לנשים וכל הזמן חושב עליהן ושוקל את ההתנהגות שלי מיליון פעם לידן יחיה איתן תחת אותה קורת גג? אין סיכוי, אמרתי לעצמי. והנה עוד דוגמא לכך שהפסדתי בגלל המשיכה המוגזמת שלי לנשים.
נורא מעניין אותי לדעת האם יש כאן אנשים, גברים ונשים, שהיו או שנמצאים במצב דומה? היה מעניין אותי לשמוע איך אתם מצליחים לסבול את העובדה שהמשיכה שלכם כלפי מין מסויים מעסיקה אתכם כל כך הרבה ומהי הדרך הנכונה להתמודד עם זה.
שלכם, זה שמעולם לא נהנה מאהבת ידידה אמיתית.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות