זוגיות זוגיות
 
שאלה 136967
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני לא יהודיה, יוצאת עם גבר אוהב שפשוט לא מוכן להתפשר על היהדות

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-21/09/16 בשעה 12:41

אני ובן זוגי כבר מעל שנה וחצי יחד.כמעט הכל מושלם הוא דואג ויציב וכיף לנו ממש ביחד אני סומכת עליו בעיניים עצומות בלי טיפת חשדנות שזה לטעמי ממש לא מובן מאליו.
הוא הבן זוג הראשון שלי לפניו לא הייתי מוכנה להיות עם אף גבר מהפחד להפגע.
גם איתו הכל התחיל ברגל שמאל מצד אחד מאוד רציתי ומצד שני פחדתי להפגע אז ניסיתי להבריח אותו בכל מני דרכים רק שזה יבוא ממנו ואז לא אצטער יותר מדי שאני חתכתי.
בקיצור ככה הכל התחיל ומשם זה התפתח וצמח ואנחנו יחד כבר שנה וחצי.ישנה רק בעיה אחת וזאת הדת.אני ממוצא רוסי ואני לא יהודיה וזה משהו שלא הסתרתי ממנו אף פעם ויאמר לזכותו שהוא אמר לי מהתחלה שאם נעלה שלב ונחשוב על חתונה ילדים וכו זה פשוט לא יכול לקרות אם לא אעבור גיור.אני נכנסתי לזה במודע במחשבה שזה הגבר הראשון וסביר להניח שזה בכלל יגמר לפני שזה יגיע לשלב כזה ורק אצבור נסיון מהזוגיות הזאת.אבל טעיתי,אני אוהבת אותו מאוד וקשה לי המחשבה לחיות בלעדיו.יחד עם זאת קשה לי המחשבה על זה שהוא לא מוכן לקבל אותי ככה כמו שאני.
קצת קשה לי להבין את זה כי אני שונה אותי חינכו לקבל כל אחד לא משנה דת גזע נטיה אני פשוט מתעלמת אבל מבחינתו זה משהו שאין לו פשרה.הוא ציין שהוא מוכן לעשות בשבילי הכל ושהוא מאוהב אבל זה משהו שיסתור את כל מה שהוא מאמין בו,והוא גם לא רוצה שהילדים שלו ירגישו בעתיד פחות שייכים ויקלעו לאותו המצב,אני גם במחשבה הזאת אבל..
תהליך הגיור מפחיד אותי מאוד,אני מאמינה בה' אבל פה זה נגמר,אני לא חושבת שאם אשמור כשרות או אצום בכיפור אהיה בן אדם טוב יותר .ולדעתי להכנס לגיור צריך באמת להאמין.
אני לא רוצה לאבד אותו אבל אני רוצה להיות כנה עם עצמי אשמח לעצות ואשמח אם מישהו יפרט גם על הליך הגיור.איך זה מתרחש האם זה אומר שאוכל אחרי התהליך לחזור לחיי הקודמים או שממש יבדקו אם אני שומרת כשרות מצוות והכל?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (15) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות