איך להגיע לאורגזמה חזקה יותר?

תמר בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/10/16 בשעה 17:04

היי אני בת 21 בזוגיות 4 שנים עם הבן זוג שלי הוא בן 27 יש ביננו אהבה חזקה, פתיחות, תשוקה, להט, דאגה ואכפתיות ובאמת בלי עין הרע את כל התכונות טובות לזוגיות חזקה!
אנחנו כמובן עושים סקס במשך כל השנים האלה..(הוא הראשון שלי ואני שלו הגענו בלי ניסיון מיני קודם)
אז ככה בשנים הראשונות נהנתי מסקס רגיל חדירה רגילה.. לאט לאט עם הזמן גילינו ביחד עוד ועוד דברים שמענגים כמו ירידות,צעצועי מין,מילים בוטות,נקודת הג׳י,
ותמיד היה החלום שלו לגרום לי לגמור אך הוא לעולם לא היה לחוץ מזה כי היתי עוד נערה ואמר שהוא בטוח שזה יגיע כל עוד אני לא יהיה בלחץ ובנתיים אני יהנה מסקס והכל, וגם החלום שלי תמיד היה לגמור..
אפילו היתה תקופה שלא היתי מפסיקה לחשוב על זה וזה הדבר היחידי שרציתי וזה רק הפריע לי.
עם הזמן שעבר לאט לאט ניסיתי לגמור בכל דרך בסקס ניסיתי להתרכז כלכך ולדמיין דברים סוטים בראש אך לא עזר,ניסיתי לעצום עיניים לפנטז ולאונן ולא עזר..ניסיתי להכווין את בן זוגי איפה לגעת לי ובמשך שעה הוא היה מאונן לי ועושה הכל לחרמן אותי ולא עזר..
עד שלמדתי עם הזמן איך לגעת לעצמי ואיך לענג את עצמי, גיליתי דרך שעוזרת לי להגיע לאורגזמה באמת להיות בעננים ולהרגיש את כל האיבר מין שלי רוטט וכייפי ובעננים הדרך היא לקרוא בגוגל סיפורי סקס כמו אורגיה וכו ולדמיין את זה קורה לי ותוך כדיי לאונן בדגדגן וזה פשוט השיטה שלי עד היום להגיע לאורגזמות מטורפות. בלי לקרוא סיפורי סקס אני פשוט לא מצליחה לגמור..
(אני כמובן עושה הפרדה מלאה בין הסיפורי סקס למציאות,נאמנה לבן זוגי לגמריי)
גם לאט לאט הצלחתי לגמור מחדירה שאני שוכבת מעל חבר שלי והוא מזיין אותי תוך כדי שהנקודת הג׳י שלי והדגדגן משתכשכים באיבר מין שלו(סליחה על התיאור)
גם העינוג של הויברטור בדגדגן גורם לי לאורגזמות מטורפות
השאלה שלי היא על האורגזמה עצמה- כשאני רושמת ׳אורגזמה מטורפת׳ אני בעצם מתארת את התחושות שעוברות לי בגוף בזמן האורגזמה
מה שקורה לי באורגזמה זה שאני מרגישה באיבר מין כמו מליון גירויים כייפים בבת אחת מרגישה את האגן למטה מתכווץ מרגישה דופק מהיר ותוך כדיי האורגזמה מרגישה כייףף שאי אפשר לתאר.. אך זה נגמר מהר אחריי 3 שניות של אורגזמה 95% מהתחושה הזאת נעלמת..למרות שעם הפסקה של רבע שעה אני בקלות מאוננת שוב וגומרת שוב..
השאלה שלי היא ככה- תיארתי עד עכשיו מה התחושות שלי בגוף בזמן האורגזמה אך אני לא משפריצה ויש פעמים מעטים שאחריי האורגזמה אפילו כמעט ולא יוצא לי שפיך.. 95% מהאורגזמות יוצא לי המון שפיך אחרי האורגזמה..
האם זה תקין? האם זה באמת גמירה?
והיתי ממש רוצה גם להשפריץ איך להגיע לזה? זה המטרה הבאה שלי!

עדכון מתמר, שואלת השאלה 2016-10-22 23:02:38

לא רשמתי נכון, יוצא לי ׳שפיך׳ הכוונה המון רטיבות אחריי האורגזמה..
אין שיטות להגיע לאורגזמה שאני ישפריץ בה?
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"