מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 141613
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מסרבת לפגוש את חברים שלו, הוא לוקח את זה קשה ואפילו מכוון לפרידה

. בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/10/16 בשעה 12:49

שלום לכולם, אנסה לעשות את זה קצר- זו מערכת יחסים בערך טרייה של חצי שנה, הוא בן 20 ואני בת 17.
הוא התחיל לבוא איתי לישיבות עם החברות בשלושה חודשים האחרונים, לי לא יצא עד עכשיו להגיע לישיבות עם חברים שלו, הוא גם התחיל להציע שאבוא רק בחודש האחרון. יצא לי לראות את חברים שלו ובערך להכיר אותם לפני חודשיים כשחבר שלי היה בבית״ח והם ביקרו אותו. אמנם לא ניתן לשפוט בזמן כל כך קצר אבל מרגיש לי שאין לי חיבור איתם, אני לא נהנת. לעומת חבר שלי כשהוא בישיבות איתי, הוא נהנה וזורם לו, החברות קיבלו אותו כאילו הוא כבר חלק מהחבורה והן צוחקות איתו ובאמת גורמות לו להרגיש בנוח.
עכשיו שלא תבינו לא נכון- אני ממש אוהבת את החברים שלו, פשוט אין את החיבור הזה, ויכול להיות שבאשמתי. נורא קשה לי להסתגל לסביבה חדשה ויש כל מיני סוגים של אנשים שלא משנה מה לא אתחבר אליהם ולא ארגיש בנוח, וכשאני לא מרגישה בנוח אני סובלת.
עכשיו הבעיה העיקרית זה אירוע שיש בקרוב, הוא מוזמן אליו ורוצה שאבוא איתו. אירוע זה כבר אווירה שונה וצריך להרגיש הכי בנוח כדי להנות, אני לא רואה את זה קורה. מרגישה אפילו שהוא יסבול אם אהיה שם.
הוא הגיע למצב שהוא אומר לי שאם לא אבוא לאירוע זה כבר מבחינתו פרידה, כי החברים זה חלק ממנו ואין סיכוי שאחסום את החיבור הזה ככה.
הוא צודק, אבל מה אני יכולה לעשות שאני לא מסוגלת?
חייבת עזרה, דעה קצת אחרת ובוגרת.
תודה רבה לכולם

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות