לעזוב את המשרה הבכירה כדי להגשים את החלום ולהיות קונדיטורית?

רויטל בת 29 | כתבה את השאלה ב-20/12/16 בשעה 14:44

אני רושמת לכם, כי הייתי בהרצאה מאוד מעניינת אתמול..
ההרצאה הייתה על חוכמת המונים של ליאור חפץ.
והתחשק לי לנסות את זה על החיים שלי..
אני מנהלת משרד, בת 29 והחיים כרגע דיי שיגרתיים.. ילדים, בעל, בית, עבודה..
יש לי חלום.. החלום שלי הוא לפתוח קונדיטורית בוטיק, שמתמחה בעוגות מיוחדות לאירועים מיוחדים.
העיניין הוא שאני לא באמת יודעת מה לעשות עם זה, איך להתחיל עם זה..
והאמת? המצב הכלכלי שלנו לא כל כך מזהיר ומאפשר לפרוץ עם חלומות בלי לחשוב על איך לסגור את החודש..

ולכן, אני פונה אליכם.. כדי לבדוק אפשרויות שאולי לא ידעתי שקיימות..
או סתם לבדוק מה אתם חושבים על תפנית או הסבה מקצועית בגיל שלי..

שיהיה אחלה יום

רויטל

האם לעשות הסבה מקצועית למרות שאין לי אמציעם?

כן בכל הכוח

כן, תהיי זהירה

לא עכשיו חכי קצת

לא מוחלט

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"