מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 154644
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לחץ בלימודים ובית הספר פועל בצורה רשלנית, אני אמורה לעשות?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-23/01/17 בשעה 19:33

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות..
נמאס לי מבית הספר הזה, בהתחלה חשבתי שהכל בגללי ושזאת רק הרגשה שלי, אבל לבית הספר פשוט לא אכפת מהעתיד של אף אחד, הם חושבים שבגרויות ומבחנים זה סתם משהו שאפשר לתקוע יום אחרי יום!

יש לי מבחן במגמה שלי יום לפני בגרות מועד חורף בהסטוריה! ובית הספר פשוט לא עושה עם זה כלום, שלא נדבר על זה שיומיים לפני המבחן במגמה יש מבחן במתמטיקה!

בנוסף, הייתה הרשמה לבגרויות קיץ בבית הספר - מודעה קטנה עם כתב בגודל 14 על דף A4 שהודיעה שצריך להרשם, כאילו מי יכל לדעת בכלל? לא הודיעו לנו שום דבר ואני צריכה את המועדים האלו! וההרשמה כבר נסגרה.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני על סף התחרפנות.
בהתחלה כששמעתי שהמבחן במגמה יום לפני הסטוריה, המחשבה על מועד קיץ קצת הרגיעה אותי... אבל עכשיו?! אני לא אספיק להתכונן למבחן בגרות ומבחן במגמה שלי בפחות משלושה ימים זה אבסורד!

ניסיתי לבקש מבית הספר, מההנהלה, מרכזת השכבה, מהמורה למגמה ומהמחנכת שלי ואף אחד לא בא לקראתי! אני מרגישה לבד בכל הסיפור למרות שיש עוד שמרגישים כמוני.

בבקשה תייעצו לי מה לעשות בדבר כזה.. והאם אני יכולה לדבר עם מישהו במשרד החינוך שיכול לפתוח מחדש את ההרשמה לבחינות? יקשיבו לי שם?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות