מתנהגת כאילו אני דלוקה עליו אבל אני לא, למה זה קורה?

ורד בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/02/17 בשעה 18:35

היי אשמח להבין מה עובר עליי..

לפני חודש הגיע בחור חדש לעבודה, בהתחלה לא כלכך התייחסתי אליו,
אבל היו כל מיני סיטואציות בחדר אוכל או במהלך העבודה שהתחלנו לדבר..
באופן שהפתיע אותי מאוד אנחנו מאוד דומים ויש לנו המון במשותף
כל השיחות שלנו ממש זורמות ואנחנו צוחקים המון.
הוא באמת בחור נחמד אבל אני ממש ממש לא רואה אותו בכיוון של משהו רומנטי,
הוא לא הטעם שלי ואני בכלל לא חושבת שנתאים להיות זוג ומה שאני מרגישה אליו הוא לגמרי אפלטוני ופשוט לא..
הבעיה שאני בכל זאת מתנהגת מוזר לידו, מצחקקת כמו מפגרת ומסמיקה שהוא מגיע,
ואני לא יודעת למה זה קורה ?!
יש לנו כל מיני בדיחות פרטיות ויוצא לנו להסתובב הרבה ביחד, פשוט באמת נחמד לי בחברתו אבל אנשים בעבודה חושבים שיש לנו קטע לא שאכפת לי מה אנשים חושבים פשוט שזה רק משקף לי את המצב בנינו.
אולי אני פסימית אבל אני לא חושבת שיש דבר כזה ידידים באמת ויש קו מאוד עדין בין ידידות למשהו מעבר ואני משתדלת לשמור על דיסטנס אנחנו נפגשים רק בעבודה ולא מעבר...אבל היתנהגות שלי כאילו מראה אחרת, אני לא רוצה להשלות אותו ולא לפגוע בו.. מה לעשות?

מה עושים?

תשאירי את המצב ככה

תתרחקי ממנו

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"