היי אסק פיפול,
לפני כשנה ניתקלתי בבחורה הכי יפה שראיתי בחיי,אהבה מבט ראשון מה שניקרא,כמובן שמיד ניגשתי להכיר אך כמו שהיא ניראת ככה היא אכותית,חיזרתי אחריה כל הזמן במשך שנה וסוף סוף אנחנו יחד ויוצאים כבר כשלושה חודשים.
אני הקשר הראשון הרציני שלה מכיוון שלפני היא לא האמינה שבחורים בגיל שלה לוקחים אותה ברצינות וחושבים רק על סקס,היא התמקדה בלימודים+עבודה.
היא בחורה מאוד מוצלחת בכל דבר,יש לה 2 תארים בספרות ובחינוך,עובדת בדיילות(אל תשאלו איך בגיל כל-כך צעיר זה סיפור ארוך),מרוויחה הרבה והדגש ניראת יותר מידי טוב.
היא פשוט ההגדרה לבחורה מושלמת,אני מסתובב איתה וצופרים לה,בוהים בה,שורקים לה וזה משגע אותי ועוד יותר שהיא אדישה לזה!!!
החוסר ביטחון שלי התחיל להתערער לפני כחודש וחצי נידמה לי כשהתחלתי לשים לב להרבה דברים,אני לא מבין מה היא מוצאת בי.
היא באמת מושלמת מידי מבחינה חיצונית ופנימית.
בלונדינית,עיניים כחולות,אף קטן,שפתיים גדולות,גבוהה(1.67),רזה,שדיים גדולים.
חכמה,מצחיקה,טובת לב,שואפת תמיד ליותר גבוה.
אני בחור פשוט ואני חושב שאין לי מה לתת לה,זה לא שהיא מבקשת אבל אני מרגיש את ההבדלים האלה ברמה בזמן האחרון.
היא תמיד מפרגנת לי אם זה על המראה החיצוני או על זה שאני מצחיק אותה אבל אני מרגיש שזה בא על מנת להרים אותי ל״רמה שלה״.
אולי אני מדמיין?בבקשה תגיבו את דעתכם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות