לתבוע מקום עבודה מה הסיכויים שאזכה?

חמודה בת 22 | כתבה את השאלה ב-20/03/17 בשעה 18:51

שלום לפני חודשיים חיפשתי עבודה ומצאתי בחנות בגדים ברשת מאוד גדולה בישראל (אני לא יאמר את שמה)
המנהלת אמרה לי להגיע ליום התלמדות והגעתי
איך שנכנסתי היא פתחה לי משתמש במחשב ולא החתימה אותי על שום טופס 101 וגם לא על ביטוח לגבי סולמות (צריך לטפס על סולמות גבוהים)
הם לא לימדו אותי את העבודה פשוט ״זרקו אותי למים״ המנהלת יצאה להפסקה של איזה 5 שעות והשאירה אותי שם עם העובדים ש״הם יסבירו לי״.. ותוך כדי ״ההתלמדות״ הבנתי שבכלל גם הם עובדים חדשים גם ולא כלכך יודעים מה לעשות. הרגשתי כאילו זה לא רציני כל העסק הזה ואחרי סיום המשמרת (שעבדתי, קיפלתי, עליתיעל סולם, ניסיתי חעזור לאנשים) הודעתי לה שאני לא ממשיכה בעבודה הזאת והיא אמרה לי אוקיי, כמובן שלא החתימה אותי על שום טופס ולכן לא היה לה את הפרטי בנק שלי לתת משכורת אבל חשבתי שב10 לחודש אני אקבל צק על השעות שעבדתי
היא לא התקשרה וגם לא נראה שהיה אכפת לה כלכך מזה שאני אמורה לקבל כסף...
אחרי חודש התקשרה אליי המנהלת החדשה של הסניף וקראה לי לבוא ולסדר טפסים ש״לא טופלו על ידי המנהלת הקודמת״
הגעתי והיא הביאה לי לחתום על טופס 101 מחדש (שאני לא זוכרת אם כתבתי בו את התאריך שעבדתי או בתאריך שמילאתי אותו) ביטוח על הסולמות, ועל טופס שאני מפסיקה לעבוד שם
למעשה רק כשהיא הביאה לי את כל זה הבנתי כמה סיכון לקחתי שטיפסתי על הסולמות האלה בלי ביטוח, עבדתי בלי טופס 101 ...
היא ביקשה ממני סליחה על ההתנהגות של המנהלת הקודמת, ואמרה שהצק אמור להישלח לי בדואר
אמרתי לה ששום צק לא יגיע כי המנהלת לא החתימה אותי על כלום ככה שהם לא יודעים מה הכתובת שלי בכלל... היא ממש נלחצה ואמרה לי שהם יטפלו בזה
עד היום (חודשיים אחרי ההתפטרות) לא קיבלתי את הכסף של המשמרת שעבדתי בה
אני כן שוקלת לתבוע את המקום כי זה רשלנות לכל דבר ולא קיבלתי את הכסף שלי עד היום וגם לא החתימו אותי על 101...
השאלה שלי היא האם יש לי סיכוי בכלל בתביעה שכזאת? ולאיזה עורך דין אני אמורה לפנות?
זאת העבודה השנייה שלי בחיים ואני לא ידעתי איך כל העניינים מתנהלים ....

האם לתבוע?

כן, זה רשלנות לכל דבר

לא, נימוק בתגובה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"