היי לכולם,
לפני כמה זמן העלתי לפה שאלה על ידידה שלי ועל מערכת היחסים המסובכת בינינו ואתם הצעתם לי לשחרר ממנה.
אני אספר בקצרה שוב מה שהיה ומה שקורה עכשיו.
בכל אופן אני והיא ידידים מתחילת התיכון, כל כמה זמן אחד מאיתנו היה בעניין של השני אבל זה לא הסתדר.
לפני חודשיים בערך יצא שהתנשקנו בפעם הראשונה וחשבנו על להיות ביחד.
מסתבר שבאותו זמן היא דיברה עם בחור אחר והיא אמרה לי משהו בסגנון של "אני לא רוצה שנהיה ביחד כי אני מפחדת לפגוע בך ולאבד אותך ואתה חשוב לי יותר מדי", בפועל יומיים אחרי זה היא התחילה לצאת עם הבחור הזה שהיא דיברה איתו ושהיא זרקה אחרי שבוע.
בזמן הזה קצת התרחקנו אחד מהשנייה כי נפגעתי אבל אחרי שבועיים היא שלחה לי הודעה כדי שנלמד למבחן ויצא שהיא באה אליי.
מפה לשם התמזמזנו שוב וירדנו אחד לשנייה ומאותה פעם נפגשנו עוד כמה פעמים והספקנו לשכב.
ועכשיו הגענו לחלק המסובך.
אני מבין שכנראה לטובתי עדיף לי לסיים את זה איתה אבל אני פשוט נהנה יותר מדי ואני ארגיש פספוס עצום אם אני אסיים את זה איתה עכשיו.
כרגע, כל פעם שאני מסיע אותה לבית ספר או מחזיר אותה הביתה (אנחנו גרים קרוב) אז אנחנו תמיד מתנשקים וצוחקים אחד עם השנייה ופשוט נהנים.
מצד שני, היא תמיד מזכירה כל מיני בנים שהיא הייתה איתם כחלק מבדיחות שאנחנו מספרים אחד לשנייה או סתם כחלק מהדיבור ותמיד דואגת לציין שהיא לא מקנאה לי ואין לה בעיה שאני אהיה עם אחרות.
אני לעומת זאת, כן מרגיש סוג של קנאה אליה וכל המשחק הזה שלה רק מושך אותי אליה עוד יותר וגורם לי להתנהג ביותר טיפשות ואובססיביות - מה שברור לי שיוריד לה ממני במידה ולא אוכל להתאפס על עצמי...
לכן באתי לפה.
אשמח אם תגידו לי איך כדאי לי להישאר מושך בעיניה ואיך להתנהג כדי שהיא לא תרגיש שאני על אש קטנה אצלה והיא יכולה לשחק בי מתי שבא לה (היא בחורה כזאת שאם היא תרגיש שאני אצלה בכיס אז אוטומטית ירד לה ממני ואני אוכל לשכוח מכל הסידור הזה).
אשמח גם לטיפים ממי שעבר דבר דומה לאיך להפסיק לקנא לה ולהתנהג אליה כיזיזה נטו (היו לי יזיזות בעבר אבל אף פעם לא הרגשתי כזאת קנאה אליהן).
חשוב לי לציין שלמרות כל הקנאה שאני מרגיש אליה, אני לא רוצה שנהיה ביחד וגם היא לא, בעיקר מכיוון שמבחינתי אני חושב שהיא ילדותית מדי בכל הקטע של מערכות יחסים (היא בחורה שתמיד מפלרטטת עם אחרים, גם אם יש לה חבר ולי זה מפריע מאוד).
בכל אופן סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות