דתיים/דתיות - איפה אפשר להכיר?

בחור_רגיש בן 22 | כתב את השאלה ב-30/03/17 בשעה 12:57

שלום לכולם,
השאלה מופנית בעיקר לדתיים והדתיות באתר, אבל כמובן שכל מי שיש לו משהו חכם להגיד מוזמן לענות.
אני דתי כיפה סרוגה (דתי לאומי), בן 22, ירושלמי, מצחיק, חברותי, עובד בחברת הייטק, נראה טוב..בקיצור, בחור סבבה לגמרי.
אחרי המון זמן שלקח לי להתגבר על הקשר הקודם (שנתיים של זוגיות), אני מעוניין לנסות משהו חדש, הגיע הזמן.
אבל..יש בעיה. אין איפה להכיר בנות לקשר רציני!
הדתיים הלאומיים מתחלקים אצלי ל3 קבוצות עיקריות:
קבוצה א - ביינישים. כל אותם דתיים שלמדו בישיבות או במכינות קדם צבאיות. אותם חברה תמיד מקבלים הצעות שידוכים מחברה שלמדו איתם בישיבה, יש שם ממש מנגנון סדור שנועד לעזור לחברה למצוא כלה.
קבוצה ב - דתיים בלאי. כל אותם הדתיים שפעם לובשים את הכיפה ופעם לא, מבלים במועדונים וכו'. הם מוצאים בדרך כלל את בנות הזוג שלהם באותם המקומות, כאשר לרוב לא משנה להם כל כך גם אם הבחורה דתיה או חילונית.
קבוצה ג - דתיים רגילים, כמוני. לא למדתי בישיבה גבוהה, לא עשיתי מכינה. דתי, שומר שבת, כשרות, טהרת המשפחה, הכל. שירות סדיר של 3 שנים בצבא, תפקיד משמעותי ותורם, אבל אני לא בתוך כל הבראנז'ה של תלמידי הישבות או הדתיים שמסתובבים במקומות מפוקפקים, כך שנוצר מצב שאין לי יותר מדי מקומות להכיר בהם בנות.
את בת הזוג הקודמת הכרתי בפוקס ומאז, שום דבר.
אין לי ספק שיש עוד מאות ואלפי דתיים ודתיות שנמצאים בדיוק במצב שלי. לא משתייכים לקבוצה מסויימת וכך לא מצליחים למצוא אהבה או אפילו רק לנסות למצוא אהבה.

האם יש לכם רעיונות?

(מצרף סקר עם דברים שעלו לי לראש..מוזמנים לסמן :) )

איפה בנים ובנות דתיים ודתיות יכולים להכיר?

"שליש גן עדן"

חברים משותפים

שידוכים

תפתח קבוצת היכרויות בפייסבוק לדתיים ודתיות ונצטרף אליה