אחרי חודשיים של ריב אני וידיד שלי נפגשים, אין לי מושג איך להתחיל להסביר

מיטל בת 19 | כתבה את השאלה ב-05/12/13 בשעה 23:19

שלום , זה סיפור קצת ארוך אני מקווה שזה לא חופר מידי ...
אז ככה ... הכרתי את הידיד הכי טוב שלי לפני שנה וחצי בערך במהלך השנה הזאת עברנו המון דברים זה היה ידידות בהגדרה אבל לא בהרגשה לא מה שהיה קורה בפועל היינו רבים המון וכל הזמן ואז משלימים הכל היה באשמתי בעיקר לא ידעתי להכיל את כל הטוב שיש בו את מי שהוא ומה שהוא העניק לי ובנוסף רציתי אותו לזוגיות אהבתי אותו אהבה כנה אמיתית ובמקביל לזה שאהבתי אותו מאוד התקרבנו גם מבחינה פיזית כי מבחינה נפשית ומנטלית היינו קרובים מאוד הייתי יקרה לו וחשובה לו הוא כיבד אותי ודאג לי היינו מדברים לפחות 3 פעמים ביום שיחות רציניות ..
הבעיה מתחילה פה לפני חודשיים רבנו ריב שסיים הכל פגעתי באמון שלו למרות שזה הגזמה מיצידו התגובה כי זה לא היה משהו דרמטי אבל הוא בחר לנתק איתי כל קשר בגלל שבעבר הוא סלח וסלח ואני כביכול לא למדתי כלום כל ניסיון שלי לישר בנינו את ההדורים כשל !!!
בנתיים למדתי לחיות עם זה ולהשלים עם העובדה שלא נחזור לדבר למרות שיש בי עוד תקווה שלא הלכה לאיבוד ..
וכאן אני מגיע לשאלה שלי :
חברה שלי הביאה אותנו למצב שהידיד שלי אמור לדבר איתי בשבוע הקרוב בשביל שניפגש לדבר על מה שמפריע לי כל העניין של המגה הפיזי שאולי יצר אצלו רושם שאני איזה בחורה זולה או משהו מעיקה עליי אני רוצה לישר את זה אבל לא יודעת מה להגיד ואם אני מוכנה למפגש?
ולא יודעת אם לנצל את ההזדמנות שאנחנו נפגשים לנסיון של פיוס לגמרי , ואם כן באיזה דרך ליצור אצלו ריכוך והבנה שהוא יקר לי הכי בעולם ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"