מה קורה חברה?
אני בתהליכי גירושין עם 2 תינוקות
כבר מתחילת חיי הנישואין גיליתי שאשתי היא אישה שתלטנית שמחפשת כל הזמן לקבוע עליי ולהחליט אבל היא הסכימה ללכת לייעוץ אז נתתי צ'אנס ולא התגרשתי, אבל החלטתי לשמור לי כסף בצד במידה ויקרה משהו וכמובן שלא רכשתי בית.
עברו כמה חודשים והיא נקלטה להריון של תאומים וראיתי שאי אפשר בכלל לחיות איתה.
היא ניסתה כל הזמן לכפות עליי לעשות דברים שלא בא לי, ולא עשתה כלום בבית, לא הכינה אוכל וגם הבית היה הפוך. כשאמרתי לה שאני רוצה להתגרש היא אמרה שאין לה בעיה.
הבנתי בימים האחרונים שאני צריך לשלם 7000 שקל מזונות על 2 הילדים והייתי בהלם, מצד שני הרבה אנשים אמרו לי שיצאתי ממש בזול. (ואמרו לי שיש לי מזל שהיא לא התלוננה עליי תלונות שווא כי זה דבר מאוד נפוץ)
אני שוקל להתפטר מהעבודה כי זה לא משתלם לי להתגרש ולהמשיך ולפרנס את האישה הזו וגם שכמעט כל המשכורת שלי תתבזבז עליה. הבנתי שהחוקים ממש לא לטובת הגבר בגירושין.
אמרו לי שאם לא אשלם אז ישימו אותי במעצר לכמה זמן אבל לא איכפת לי כי זה יהיה רק לזמן קצר וגם אגיד לשופט שאני לא עובד.
כמו שאמרתי שמרתי כסף בצד וגם למדתי בעבר מקצוע (לא כולל התואר הראשון שעשיתי) שיאפשר לי אחר כך לעבוד ולקבל מזומן ולהקים שוב משפחה אבל הפעם עם מישהי שפויה.
מה דעתכם? כדאי לי לעשות את זה?
יש לכם עצה אחרת יותר טובה?
תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות