בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 165635
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

חושבת שרוצה אותו כיזיז, לא יודעת אם זה יעשה לי טוב

מבולבלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-17/04/17 בשעה 11:08

אז ככה,
לפני חודש וחצי יצאתי מקשר של חצי שנה. אנחנו לא שכבנו ואני עדיין בתולה, אבל הייתה מיניות ואני כן מרגישה חוסר מיני. אני לא מתגעגעת לאקס שלי, וגם אני לא מתגעגעת אל חיי המין שלנו, אבל פעם לא הייתי מישהי יותר מידי מינית או חרמנית, ועכשיו בעקבות שנחשפתי לעולם הזה אני כן קצת.
לפני 3 שבועות הכרתי מישהו חדש. הוא קליל וזורם וכיף לי איתו מאוד. הוא לא נראה כל כך טוב, אבל יש לו גוף מטורף ואני נמשכת אליו מאוד.
כשהכרנו הרגיש לי כאילו הוא מתחיל איתי, ביקש אחכ את המספר שלי מחבר, ושלח לי הודעה. התחלנו לדבר והוא שאל אותי אם אני רוצה לנגן איתו. שנינו מנגנים ודיברנו על זה המון, וחשבתי שזה יהיה נחמד. זה הפך להיות נוהל וכל הזמן היינו מדברים בוואצאפ או נפגשים באינטנסיביות. לא ידעתי מה נסגר אם הוא רוצה אותי ככה או כידידה.
שבוע שעבר היינו במסיבה שנינו, והוא טוען שהוא היה מאוד שיכור למרות שלא הרגשתי עליו. הוא כל המסיבה היה איתי רקד איתי וחסם בנים אחרים. הייהו צמודים מאוד וברגע שחברה שלי הלכה והיה לו רגע לבד איתי התנשקנו. התחיל קצת מגע בתחת ציצי ונשיקות בצוואר. היה לי ממש טוב והוא ממש עשה לי את זה. אחרי זה ישר הלכתי עם החברה. יום אחרי זה הוא לא שלח כלום אז אמרתי שסה לא יפה. אם הוא מתחרט לפחות שיצטער כמו גבר. אז הוא אמר שהוא לא ידע איך לגשת, אבל אני צודקת הוא מאוד מצטער. הוא אומר שהוא היה שיכור ועשה טעות ושהוא רואה אותי כידידה. הוא ממש התעקש שנשאר ידידים ואמר שכיף לו איתי מאוד ושאני חשובה לו והוא מבטיח שזה לא יקרה שוב. לא אמרתי לו כלום על רגשות, רק שלא בדיוק הבנתי באיזה קטע הקשר הזה.
אם היינו מתחילים לצאת אני לא חושבת שזה היה מחזיק מעמד. אבל מצד שני, אני מאוד רגישה ונקשרתי אליו מאוד, הוא חשוב לי ואני פוחדת שאפילו יש לי קצת רגשות כלפיו.
עכשיו אנחנו ידידים אבל פחות טובים.
בכל מקרה הוא ממש עושה לי את זה וההתמזמזות הזאת הייתה ממש טובה.
אני רוצה אותו כיזיז מאוד אבל אני פוחדת שאם זה יקרה יהיו לי ממש רגשות כלפיו, מה שהוא הבהיר שאין לו כלפיי. כרגע מאוד אכפת לי ממנו וכן ישלי קצת רגשות כלפיו אבל לא משהו בלתי נשלט.
מה לעשות?

איך להמשיך עם הקשר?

לנתק
 
13
להמשיך כידיד
 
2
יזיזות
 
18
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות