הסיפור הוא כזה.. הבחורה שיצאתי איתה היא ארגנטינאית שבאה לארץ לתקופה של חצי שנה. הכרנו בערך שבועיים אחרי שהיא הגיעה ומאז לא נפרדנו לדקה במשך 3 חודשים.
היה קליק מטורף מהתחלה והתאהבות משתי הצדדים משהו שלא קורה הרבה בטח לא לי. היא כבר הכירה את האנשים הקרובים אליי וכולם היו בטוחים שאנחנו ביחד שנים.
ואז ביום אחד אחרי ריב מטופש היא החליטה שהיא צריכה לחשוב על הדברים, כעבור 3 ימים נפגשנו והיא החליטה שזה לא מתאים לה יותר ושהיא רוצה את החודשים האחרונים שלה בארץ לעצמה. זרקה עליי כמה סיבות טפשיות (דברים שאפשר לעבוד עליהם לגמרי} ואמרה שהיא אוהבת אותי אבל לא מאוהבת כבר וזה לא מספיק. חשוב לי לציין שהיא בחורה מאוד מצליחה עם עתיד מאוד ברור שמחכה לה ובגלל זה, זה בעיקר מרגיש לי שההחלטה באה מהראש ולא מהלב.
היא פגעה בי מאוד כי זה בא משום מקום ובאמת הרגשתי שאני נותן לה הכל ושהייתי בן זוג יותר מטוב לאורך כל התקופה הזאת.
במצב רגיל הייתי נותן לזמן לעשות את שלו ומחכה לראות מה יוליד יום. בגלל הסיטואציה השונה אני מפחד לתת לזה לחמוק לי בין האצבעות.
היא לא נתנה לי פתח להילחם אז זה מרגיש לי שאין לי יותר מדי מה לעשות לגבי זה.
עברו שבועיים ואני לא מצליח לשחרר ממנה.
למרות שפגעה בי ולמרות שהיא יצאה אגואיסטית אני מת להחזיר אותה.
מה אני יכול לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות