לפני שנה למדתי עם בחור במכללה, שתחילה לא היה לטעמי, והוא היה מנסה לפתח איתי שיחות בזמנים לא הכי נוחים, וקצת ייבשתי אותו. ככל שעבר הזמן התחלתי יותר ויותר לשים לב אליו ולפתח כלפיו "קראש" היה לו קול שמאוד מצא חן בעיניי ומשך אותי, היה מאוד גברי בעיניי וחכם.
אני בחורה מאוד ביישנית, ולא הכי בעלת בטחון עצמי לפעמים. כלומר, יש לי בטחון עצמי בדברים מסויימים, אך לגבי זוגיות כבר איבדתי את הביטחון. לא אמרתי לו מעולם שהתחלתי לפתח כלפיו רגשות, אף על פי שתמיד רציתי לרמוז לו..התחלתי יותר ליזום ולהתעניין בו, והרגשתי לרגע שהבחור לא הכי מעוניין לשוחח איתי. היה איזה יום אפילו שלא היה לנו על מה לדבר, ואז הבנתי שזה כנראה לא הדדי. לקראת סוף הסמסטר (ביום בו נראיתי גרוע!) נתקלנו אחד בשנייה אחרי השיעור והוא התחיל ממש לספר על עצמו דברים ולהזרים את השיחה. אני לא הבנתי למה דווקא היום כל כך חשוב לו לפתח איתי שיחה ולספר על עצמו כל כך הרבה.. לאחר הסמסטר שהסמסטר נגמר הוא עבר מקום מגורים, והמשיך גם במכללה אחרת, ולא ראיתי אותו יותר.
הוא תמיד קופץ לי בפייסבוק כאנשים שאני עשויה להכיר, וזה עושה לי ממש רע.. אני לעולם לא יכולה לדעת מה הוא באמת חושב עליי, ואם משכתי אותו בכלל.. אבל אני הגעתי למצב שהוא נכנס לי לחלומות! אני לא יודעת איך להפסיק לחשוב עליו? או האם כדאי להפסיק? או לגרום למשהו לקרות? האם יש לי סיכוי בכלל?
אני כן מגדירה את עצמי כנשית, ואטרקטיבית, אבל הכל בעיניי המתבונן. לא יודעת אם הייתי לטעמו. ואם כן, בטח היה יוזם כבר. לא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025