מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 173080
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך להתגבר על הצורך בחברה שאני מתמודד איתו בכל יום?

ניקולה בן 17 | כתב את השאלה ב-09/06/17 בשעה 17:11

היי
אני מתנצל מראש אם זה ישמע חופר, אבל הגיע הזמן לפרוק משהו שיושב לי על הלב כבר הרבה זמן.
אספר לכם על עצמי: מעולם לא הייתה לי חברה התנסות כלשהי בדבר הזה שנקרא אהבה. למען האמת, זה לא כל כך עניין אותי עד שהגעתי לתיכון, ואז משהו בי השתנה- הבנתי שכל גבר צריך מישהי לאהוב, כזו שתפיג את הבדידות שלו, ועוד לא דיברתי אפילו על יצרים מיניים שמתפרצים פתאום משום מקום.
הקטע הוא, שאני לא ממש בחור של מסיבות, שתייה ועוד בילויים כאלה, ואני די מחפש מישהי שדומה לי בקטע הזה, לא באיזה קטע של התנזרות טוטאלית מבילויים, אבל לא איזו אחת שיוצאת לסטוצים במסיבות בכל שבוע, כמו רוב הבנות שיוצא לי לפגוש ביומיום.
אני די מרגיש שנמאס לי להסתכל על תמונות של מסיבות שעולות לי בקיר בפייסבוק ולראות את כולם אוהבים ושמחים, או לראות זוגות מתמזמזים בבית ספר. מאסתי בחלומות המתוקים שיש לי בלילות על מישהי שאני דלוק עליה ולהתבאס שזה בסך הכל היה חלום. אני באמת מאמין שאני בן אדם מיוחד ואני רק מחכה למישהי שתצוץ לי בחיים במקום הנכון ובזמן הנכון כדי שאעניק לה את כל האהבה והרגשות שהצטברו בי ורק מחכים לצאת החוצה.
עם הזמן אני מבין שזה לא עומד לקרות בקרוב, ואני פשוט רוצה שכל הרגשות שמציפים אותי יעלמו, ואני פשוט אפסיק לחשוב על הבדידות שאני חי איתה.

איך אני גורם לרצון לחברה לחיים להיעלם?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות