טוב. זה יותר בקשת עצה כללית, מאשר שאלה קוהרנטית. לפני שנה יצאתי מהארון, כי היה לי קראש מהיר ומבליח על מישהו מהכיתה שלי. אך הדבר עבר-נקבר.
עכשיו אני קצת אבוד, קצת מבולבל. הייתי שמח למצוא מסגרת דרכה אפשר להכיר אנשים פוטנציאלים אחרים. פשוט, בחיי היומיום אי אפשר באמת לדעת מי גיי ומי לא, ומאוד מביך לבוא ולהתחיל עם מישהו ולגלות בסוף שהוא סטרייט.
אני גם לא לגמרי מחוץ לארון, לכן לא מוכן להיות עם אנשים מהשכבה.
החברים שלי מוקפים בנות, באמת. האופציות לא נגמרות. אם הם רוצים להשיג דייט- קצת מאמץ והדבר אפשרי. אבל האמת היא שאני כמעט ולא מכיר אנשים כמותי. גם אם הייתי צ'ארמר מעלף-חושים (ואני לא), עדיין הייתי לבד, פשוט כי אין את מי לעלף.
ניסיתי אטרף, גריינדר וכו'. אבל מצאתי את כל סצינת הסטוצים-בתחפושת-היכרויות קצת מרתיעה, ואפילו דוחה. סניף האיגי הקרוב לביתי הוא די מצומצם והאנשים שם פחות מתאימים לאופיי. ככה שדלפו לי הברירות.
בכל אופן, קצת מוזר לי עכשיו, ובודד לי פתאום. קצת תחושת תלישות כזו השתלטה עליי. אני לא ממש יודע להסביר את זה, אך אני די בטוח שהתחושה קשורה לעניין הזוגיות והיציאה מהארון.
אולי זה צניחה של הפרפרים וההתרגשות שנלווים לתקופת הפוסט-יציאה.
אולי זה כי לא ידעתי שיציאה מהארון כרוכה גם בכזו תחושת בדידות, לא עודכנתי בעניין. וככל שעובר הזמן היא רק מתגברת, כובשת כל חלקה טובה בי, ולאחר שהסיפור המהיר שהיה לי עם הקראש עבר-נקבר, היא נהייתה על גבול הבלתי נסבלת.
זה כנראה יותר פורקן מאשר שאילתה. בכל זאת, אם למישהו יש עצה איך לפגוש אנשים? איך להתחיל איתם? (אני יחסית ביישן) וול, זה בטוח לא יזיק.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות