האם לתת צ'אנס לבחור מוצלח שלא ברמה שלי?

אנונימית בת 34 | כתבה את השאלה ב-22/06/17 בשעה 16:42

היי אשמח לעצות ובבקשה תהיו עדינים
זה פעם ראשונה שמעלה ומשתפת ברשת.
אז אתחיל בזה שאני בת 34 רווקה, לאחר קשר של שש שנים שנגמר בגלל שהאקס היה מכור לסמים.
עברתי בשבילו מהצפון למרכז ופה נפרדנו.ועברתי בגפי לדירה מתוקה עם כלבתי האהובה.
לשאלה..
הכרתי במסגרת עבודתי בחור שהתחיל איתי
הביא לי כרטיס ביקור שלו..הוא מצא חן בעיניי ברושם הראשוני ושנכנסתי לפייס שלו בעקבות הכרטיס גיליתי אדם מהמם חיצונית ופנימית.יש לו תואר שני..חו"ל הרבה מהמוצלחים בקיצור.
ואני בלי תואר..אפילו לא טסתי לחו"ל מעולם כי מגיל 20 יצאתי מהבית כי עברתי התעללות שהביאה אותי לחיי הישרדות כאלה..התמודדתי עם מצבים קשים והיום אני מקבלת סיוע מביטוח לאומי אומנם אבל עדיין עובדת ומחזיקה דירה.יש לי רישיון אבל לא רכב.
והשאלה המתבקשת..האם כדאי להיענות לבקשתו לצאת? אני בחוסר ביטחון מטורף חרדות שיא מרגיש לי כמו לקפוץ לאש..בגלל חרדות מהפער ביננו וכל התסביכים שלי ושברגע שיכיר אותי יברח..
האם להקשיב ללב..ולשחרר ולחכות לבחור מהעולם שלי .פצוע ושבור..?