אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

שכבתי עם חיילת בשמירה ועכשיו היא מאיימת להתלונן עליי, מה לעשות?

גיבור בן 23 | כתב את השאלה ב-29/06/17 בשעה 21:40

היי שמי גיבור , אני בן 23 ואני קצין בצבא.
לפני שתתחילו לשפוט אותי אני אספר לכם את הסיפור, לפני כחודש הכרתי חיילת בבסיס שבו אני משרת מהרגע הראשון די היה לנו קליק, היינו צוחקים ומבלים יחדיו בבסיס די הרבה . היה בינינו מתח מיני כלשהו אבל לא קרה כלום
לפני כשבוע הייתי קצין תורן והיא הייתה בתורנות שמירה ,באחד מסיבובי הביקורת שלי , הגעתי לעמדה שהיא שמרה בה, כמובן שניגשתי אליה וצחקתי איתה למה ״. היא לא שומרת ״ כמו שצריך .. והיא צחקה מפה לשם היא אמרה לי שהיא לא זוכרת איך פורקים את הנשק ואם אני יכול להזכיר לה איך פורקים נשק ואחריי שתזכרתי אותי היא אמרה לי : התכוונתי שתראה לי נשק אחר במילים האלו ממש .. כמובן שישר נדלקתי על זה וכל המתח המיני התפוצץ באותו הרגע , הפשלתי את המכנסיים ועשיתי אותה בדוגי בעמדה ...אחריי שגמרתי אמרתי לה שהיה כיף ונדבר, אגב היא גם אמרה שהיא נהנתה .
עכשיו לפני מספר ימים , שבמהלכם דיברנו כרגיל , הבחורה פתאום התהפכה , היא קראה לי לשיחה וטוענת בפניי שניצלתי את המרות שלי רק כדי לזיין אותה .. אמרתי לה שזה ממש לא נכון ומה שקרה היה בהסכמה , עכשיו היא מאיימת להתלונן עליי בא...ו..נ..ס , אני מפחד ולא יודע מה לעשות .. ידיחו אותי מהתפקיד והקריירה הצבאית שלי תיהרס!!! מה עושים ? איך לצאת מזה ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"