למה הנשים בישראל כאלו קשות ושטחיות? לא משנה מה עשיתי קבלתי ישר לא

גבר בישראל בן 28 | כתב את השאלה ב-15/07/17 בשעה 21:39

היי רציתי לדבר איתכם על נשים ישראליות
אם אתם גברים אתם מבינים על מה אני מדבר
אם אתן נשים? אז תשארו ותקראו איך זה מרגיש להיות גבר בישראל.

אז ככה נשים!
בישראל נשים מאוד קשות עם גברים קשה מאוד להתחיל איתן
וגם אחרי הרבה מאוד אומץ אתה ניגש, מתאמץ, משקיע, ומה בסוף? לא
צריך הרבה ביטחון וגם להתחיל להתרגל לקבל הרבה ואבל הרבה מאוד לא.

מה גבר צריך לעבוד כדי למוצא בחורהזוגיות בישראל.
הוא צריך לעבוד תהליך ארוך מאוד של חיפושים וכישלונית יום יום...

הבנות בישראל מאוד מאוד בררניות, ולא נותנות אפילו הזדמנות לגבר.
ויותר מי זה רובן שטחיות ולא יפות בצורה יוצאת דופן.

אני בעיקר רוצה לעלות את זה לסדר היום.
אני בחור נשוי היום לאישה נהדרת.
אבל כל החברים שלי. כל מי שאני מכיר עדיין תקועים לבד.

אני יכול לספר גם על עצמי גם לי היה מאוד מאוד קשה למצוא את האחת שלי.
לי היה חלום להיות אבא בגיל צריך. למצאו מערכת יחיסים רצינית, והתחלתי ללכת אחרי המטרות שלי.
כאחד שהיה בתול עד גיל דיי מאוחר. כי כולם אמרו לי שזה "יבוא"
שום דבר לא בא. או יותר נכון "באה"
כבחור שניראה מאוד טוב מסודר, חטוב, גבוהה, חכם, מסודר כלכלית.
התחילתי לעבוד על עצמי, ולהתחיל עם בנות... לקדם את העניינים.
לא משנה מה עשיתי קבלתי ישר לא.
התחלתי לקורא ספרים על חיזור זוגיות ופיק אפ. נרשמתי לקורסים של פיק אפ.
התחלתי להשתפר קצת. ולאט ולאט להתקדם. לקבל מספרי טלפון. דייטים.
אבל עדיין לא יצא מי זה כלום כמה דייטים בקושי אחת מתוך 200 אולי.
לא ידעתי מה לעשות. כבר עברו שנתיים מאז שהתחלתי ואפילו להתנשק עם בחורה
לא הצלחתי : ולא נדבר על לשכב...
טסתי לחו"ל ושם הכל השתנה. הייתי ברוסיה.
וזה היה פשוט גן עדן בשבילי!
כל כך הרבה נשים יפות, היחס שם בין גברים לנשים מטורף פי 3 יותר נשים מגברים.
הייתי יוצא כל יום עם בחורה כל מי שהייתי מתחיל איתה הייתה מסכימה.
לא שמעתי בכלל התנגדות, גם התחושה עם הנשים הייתה מאוד זורמת וקלילה והכל חיובי כזה. וגם הרבה יותר יפיות וחכמות מהרבה מרוב הישראליות
ולא כמו בישראל תחושה של קושי ולחץ והכל שלילי כל הזמן.
חבל שלא יכול להשאר שם הייתי בטוח שהייתי ממוצא סוף סוף מישהי לחיים.
אבל זאת לא הייתה אופציה כי זאת בעיה לעביר מישהי עכשיו מדינה למדינה אחרת.
לפחות צברתי הרבה ניסיון זוגי וגם מיני. וזה היה לי חסר.
חזרתי לארץ כבר לא היה לי חשק בכלל כל בחורה ישראלית ממוצעת דוחה אותי.
ממש במיקרה הכרתי מישהי בפייסבוק בחורה רוסיה ישראלית.
מסתבר לי שהיא גם הייתה דוגמנית בעבר.
יצאתי איתה והדייט היה מעולה וכל השאר כבר הסטוריה.
היום אני נשוי ויש לנו ילד מקסים בן שנתיים.

גברים מה דעדכם? על הנשים הישראל?
נשים? אני מקווה שאתן לפחות יכולת ללמוד משו כמה קשה להיות גבר בישראל.