כואב לו בכיפה בזמן החדירה, הוא טוען שצריך חומר מרטיב ואני נגעלת מזה, מה לעשות?

זיוה בת 23 | כתבה את השאלה ב-19/07/17 בשעה 19:52

היי, אני והבן זוג שלי בקרוב כבר 5 שנים יחד הוא שנתיים מעליי בגיל, אנחנו גרים יחד
מלבד האהבה שלנו תמיד היה לנו חיי סקס פעילים וכייפים, ממש רק בתחילת הזוגיות היינו עושים כמעט 4 מספרים ביום.. היינו רוב הזמן ביחד רק עושים סקס..
עם הזמן והשגרה זה נהפך לממוצע של 3 פעמים בשבוע
אנחנו עושים בלי קונדום כי אני על גלולות
בקיצור בחודשיים-שלוש האחרונים הוא כמעט ונמנע מלעשות איתי והוא מביא המון ביד במקלחת..
בטענה שכשהוא מחדיר לי את הזין(סליחה על הפתיחות) אז הכיפה ממש שורפת לו וכואבת לו.. והחדירה זה ממש סיוט וכואב ורק באמצע הסקס זה הופך להיות כייף
ניסינו ביחד להבין מה הסיבה שכואב לו בחדירה הוא טוען כי צריך את החומר הזה שמחליק , אבל אמרתי לו שאני רטובה טילים..(כי אני אחת שתמיד מרטיבה המון לפני הסקס).. הוא אמר שזה לא קשור שאני רטובה כי בהתחלה בחדירה חייב את החומר הזה,
סירבתי לזה ואמרתי לו שלא הגיוני כי עובדה שאנחנו המון שנים עושים בלי החומר הזה ומעולם לא עשינו איתו ותמיד הכל היה בסדר, הוא אמר שזה הסיבה היחידה ורק גבר יכול להבין אותו בקטע הזה..
בקיצור סירבתי לחומר הזה כי זה מעליב שהוא רוצה להוסיף עוד רטיבות מהחומר הזה כאילו אני יבשה.. אני ממש רטובה וגם זה מגעיל אותי כבר שהכל יותר מידיי רטוב וגם אני נגעלת שיהיה לו על הזין חומר אחר שהוא לא ממני
בקיצור אולי כואב לו מסיבה אחרת בכלל?? האם לנסות בכל זאת את החומר הזה? מבחיל אותי לחשוב על זה..
בקשר לכאב אין לו שום דלקות או מחלות שתינו הראשונים אחד של השני
מה לדעתכם ניתן לעשות? תודה

עדכון מזיוה, שואלת השאלה 2017-07-20 17:58:44

אתמול בלילה ניסינו לעשות בכל זאת והוא עשה את זה נטו כדיי לספק אותי כי הוא אמר לי שהוא יודע שהוא הולך לסבול מכאבים
וראיתי כשהוא חדר איך שורף לו וכואב לו רצח ובכל זאת הוא הכניס ועשה איתי איזה חצי דקה.. ואחריי חצי דקה הוא פשוט יצא ממני מרוב כאבים הוא לא יכל.. כל זה למרות שהיתי ממש רטובה.. והוא כלכך בטוח בעצמו שזה בגלל שצריך חומר סיכה.. האם הוא טועה? והוא אומר שהבעיה הזאת בלתי פתירה בגלל שאני לא מוכנה לנסות חומר סיכה בגלל התסביך שלי..
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"