אני גרה עם ההורים, אין לי או להורי איזה גב כלכלי , חיים מחודש לחודש וב"ה הכל בסדר, רמת חיים טובה מאוד אומנם בלי אלפי שקלים בבנק אבל אנחנו דואגים לעצמינו (כל אחד עובד ודואג לעצמו למותרותיו) ובסה"כ הכל בסדר וטוב.
אבל לאחרונה חשבתי על אפשרות לעבור לדירה לבד, אני בשנת שירות ומסיימת בסוף השנה וחשבתי להתחיל לחפש איזה דירת חדר כזאת של סטודנטים לעצמי שכשאסים את השנת שירות אוכל לעבור למקום אחר (אני גרה במרכז) כי נמאס לי מהעיר שלי ואני רוצה קצת עצמאות, אני עובדת בעבודה נוספת ויש לי הכנסה חודשית של בערך 3000 כל חודש בגלל שרוב שעות היום אני בשירות לאומי וזה קצת תוקע אותי, אבל כשאסיים אני אתחיל לעבוד בעז"ה בעבודה מסודרת יותר (לאו דווקא עבודה להמשך החיים- משו זמני)
עכשיו אני יודעת שזה מאוד קשה גור לבד וכמובן שאצטרך לקנות רהיטים וכאלה שעולים גם לא מעט, שכירות, מים וכו', אבל אוכל להסתדר יש כמה שיוכלו לעזור לי,
מאוד הייתי רוצה שתתנו לי עצות ותגידו לי מה אתם חושבים על רעיון כזה, ואם אתם יודעים על מקומות בהם יש דירות חדר כאלו קטנות (עם או בלי רהיטים) או קראוונים שאוכל להשכיר או רק לבדוק באיזור מרכז, בבקשה זה ממש יעזור לי אם תתנו לי כיוון היכן לחפש. תודה (:
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות