אוקיי אז איך הכל התחיל...
התחלתי לשיר בערך בגיל 13 וחצי , שמעתי שירים של זמרות מחו''ל שיש להם הרבה השראה ואהבתי כל שיר שהם שרו וקליפ שהם עשו... כמו מייגן טריינור , אריאנה גרנדה.... ורציתי גם.
יום אחד באפריל נראלי של 2016 ראיתי באייפד שיצא למייגן השיר של NO וראיתי את הקליפ שלו אמרתי ''למה אני לא שרה ורוקדת כמוהה''. ואמא אמרה לי ''כי לא התאמנת''
אמא כיבתה את האייפד ודיברה איתי... היא אמרה שצריך להתאמן ולעבוד קשה קשה בשביל החלומות שלי. וגם להתמיד [לעשות את זה כל יום] ולהשקיע במה שאני עושה וללכת לאודישנים שאני מוכנה ולפיתוח קול.
עברה שנה וחצי משהו כזה ואני תקועה באותו חלום כאילו יום אחד חלמתי שאני ממש זמרת ממש מפורסמת מצטלמת , מופיעה , יש לי גדודי מעריצים , שרה כל הזמן..... וזה פשוט מכניס אותי לאווירה שאני חולמת.. קמתי בבוקר עם רצון להגשים והתחלתי באיחור להתאמן ולשיר. מה לעשות אם אני נורא נורא רוצה להגשים את החלום שלי ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025