אני אנסה לכתוב בצורה מסודרת (זה לא מצליח אבל אני אנסה בכל זאת) עכשיו אני אסביר את המטרה שלי, ואז את המצב בו אני נמצאת ואז את כל השאלות שיש לי:
~ המטרה שלי להיות בן אדם מאושר, ולעזור לאחרים להיות מאושרים בכך שאהיה פסיכולוגית, לא למען כסף ודברים חומריים. אני רוצה לעזור לאנשים כי אני מבינה את המקום בו הם נמצאים וכמה זה קשה, זה מקצוע שאני בטוחה שאני רוצה אותו~
אני בינתיים בכיתה י', ואני נמצאת בינתיים בחמש יחידות אנגלית והתברר שלי שאני שלוש יחידות במתמטיקה. אני עשיתי מבחן מעבר וקורס קיץ והתאמנתי לקראת המבחן והרגשתי ביטחון מכיוון שהיה לי קל משציפיתי, והיו עוד ילדים שאמרו שהם לא הבינו כלום ודברים בסגנון והרגשתי שיש מצב שעברתי. תבינו, אני הבנתי את כל החומר ויכולתי ללמד אחרים- אבל כשזה מגיע לחלק שבו פותרים אני פשוט כישלון גמור בכך.
ובגלל זה הופתעתי כשגיליתי שאני שלוש יחידות וכל כך התאכזבתי מעצמי בגלל שלא משנה כמה אני מנסה בכלל..
השאלות שלי:
עד כמה משפיעות כמות היחידות במתמטיקה על הבגרות, על הסיכויים לקבלה באוניברסיטה ועל עבודה סבירה/טובה ?
עד כמה קשה להעלות לארבע יחידות משלוש יחידות (לאחר חצי שנה, או אפילו שנה/ אני לא יודעת מתי אפשר יהיה לעלות לארבע שוב)?
איך אני יכולה לתמרן את עצמי ללמוד למרות שלא מנסה כמה אני מתאמצת אפילו בתרגילים הכי קלים לאחר מלא ניסיונות אני טועה?
איך לא להתייאש מעצמי כשכולם מסביב וויתרו עלי ולוחצים עלי להצליח בלי לקוות למשהו ורק מחמירים את המצב?
~אני מצטערת שאני חופרת, מצטערת שאני בשלוש יחידות, מצטערת~
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025