אמא שלי מזניחה אותי ואת אחי בגלל מחלה (לא סופנית), מה לעשות?

בדוי בת 13 | כתבה את השאלה ב-19/09/17 בשעה 21:47

אמא שלי חןלה במחלה שנקראת ״פיברומילארגיה״ מחלת פרקים שהכאבים בלתי נסבלים וגם אין תרופה למחלה ככה שהיא אף פעם לא עוברת. יש משככי כאבים כמובן. בקיצור, היא מזניחה אותי ואת אחי (בן השנתיים) אנחנו לא מאותו אבא ואמא חד הורית בכל אופן לאמא שלי יש ימים ככה וימים ככה, כמו שאתן מבינים אם הגעתי למצב שאני מתייעצת איתכם כנראה שהמצב שלב כבר זמן מה ״ככה״ היא מזניחה אותי בלימודים זאת אומרת שאם אני חולה,ולא מגיעה לבית הספר אני חייבת להוציא אישור רפואי,(אם לא יזמינו לי קצען ביקור סדיר) וזה לא מעניין אותה היא מתעסקת בלהמציא תירוצים למורים. (את אחי בן השנתיים שיהיה ברור שהיא לא מזניחה בכלל!!!!) ולגביי, אני בכלל לא מעניינת אותה אנחנו רבות המון (המון!!!!) והיא תמיד זורקת מילים פוגעניות (אני שונאת אותך,איך את הבת שלי, דברים כאלה) אני לא מתייחסת לרוב כי דודה שלי הסבירה לי שהיא לא מתכוונת ואחרי שעוברים לה הכאבים לתקופה קצרה היא מצטערת על הכל וזה ממש עושה לה רגשות אשם אז עדיף שאני לא אענה, אם לא המשפחה שלי (אחיות שלה,סבא שלי, אחים שלה, אבא שלי) לא יודעת איפה הייתי היום. בכנות. ושלא תבינו לא נכון היא נותנת לי הכל היא קונה לי דברים ומשלמת עלי על כל דבר שצריך אבל יחס ואכפתיות אני לא רואה ממנה!!!!! זה באמת משהו שקשה לי להתמודד איתו, וזאת תקופה של כבר שנה לפני זה היא הייתה עם המחלה אבל היא הייתה מתנהגת אחרת לגמרי. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות איך לענות לה ואיך לדאוג לעצמי מבחינת בית ספר ואני אשמח לדעת אם יש פה מישהו שאחד ההורים שלו חולה בזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"