כל הלילה השותפה צועקת בזמן סקס, איך מתמודדים עם זה?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-20/09/17 בשעה 12:47

שלום,
אני גרה בדירת שותפים של שותף ועוד שותפה נוספת- שלושתנו סטודנטים .
-השותף כמעט ולא נמצא בדירה כי הוא עובד גם בבקרים וגם בלילות.
-אני עובדת בבקרים ובשאר הזמן אני בבית..
-והשותפה מובטלת ומבלה הרבה זמן בדירה.
היחסים בין כולנו טובים, אנחנו מבלים את רוב הזמן שלנו ביחד בעיקר בשישי ושבת.
עד כה הייתי התפוסה היחידה, אבל לפני כחודש השותפה החלה לצאת עם בחור חדש. כמובן ששמחתי בשבילה כי היא תקופה ארוכה הייתה רווקה.
הכל היה די שגרתי עד אתמול בלילה. אתמול בערב היא הזמינה אותו אלינו לארוחה.
הבחור עשה רושם שהוא אחלה. באמת שאין מילה רעה לומר עד שירדה החשכה ואני פרשתי לישון. רק עצמתי עין ואני שומעת גניחות בעוצמת דציבלים שאני בטוחה ששמעו את זה עד סין !!!!!!!!!!! אני לא עצמתי עין כל הלילה. זה היה כל כך קולני, כבר בוקר והצעקות עדיין בראשי !! בבוקר הערתי לה על זה שהם היו קצת קולניים והיא בתגובה אמרה "מה לעשות, אני בסקס מאוד קולנית ולא יכולה לשלוט על זה" .
עכשיו, יש לי חבר וכשהוא מגיע אליי ואנחנו מקיימים יחסי מין אנחנו תמיד משתדלים להיות בשקט כדי לא לשתף את האחרים באינטימיות שלנו ולא לגרום למבוכה ולאי נוחות.
אני לא יודעת איך אוכל לישון עכשיו בלילות כי נראה שהיא רוצה להזמין אותו לישון אצלה על בסיס קבוע ולא מתכוונת בכלל למתן את הצרחות, היא תמיד פועלת על פי הרגש ולא ההגיון...
הצעקות האלו נורא מביכות, והדמיונות גורמים לי להרגיש פשוט לא נעים עם עצמי, הקולות של העונג שהיא מוציאה!!! אני מתביישת להביא את חבר שלי בלילות לשמוע צרחות כאלה. האם זה יכול לחרמן גבר לשמוע צרחות כאלו?
מה עושים מכאן? איך מתמודדים עם זה?

גברים- אם אתם שומעים גניחות של בחורה אחרת, אתם מתחרמנים?

כן

לא

את לא נורמלית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "