היי חבר'ה (:
אני בת תשע עשרה, חיילת מזה שנה כמעט.
מאז ומתמיד אהבתי לכתוב - מגיל צעיר אני כותבת קטעים וסיפורים קצרים. מבלי להשתחצן, אני מקבלת פידבקים חיוביים מאנשים שקוראים את הסיפורים שלי, הן מבחינת תוכן והן מבחינת אופן ואיכות הכתיבה.
החלום שלי הוא להשתלב במערכת של עיתון ככתבת בנושאים שמעניינים אותי (אני פחות מתחברת לסיקור חדשות ומעדיפה להתמקצע בתחום מסוים במוספים של עיתונים או במגזיני נישה)
מובן לי שזו לא עבודה שמניבה יותר מידי פרנסה, ואצטרך לפחות בהתחלה לעסוק במשהו פרקטי יותר ולכתוב מהצד, אבל יש לי תשוקה לתחום ואני רוצה ללכת עם הלב. גם אם זה יהיה משהו חד פעמי, אהיה הכי שמחה בעולם.
השאלה הנשאלת היא איך להתחיל - אין לי קשרים בתחום, אני לא בוגרת מגמת תקשורת (לא הייתה כזו בבית הספר שלי) או בעלת רקע מקצועי כלשהו, אני פשוט אוהבת לכתוב. וכמובן קוראת המון עיתונים, גם כי אני אוהבת את זה וגם כדי לשאוב השראה וללמוד על מבנים של כתבות, למשל.
האם כדאי קודם ללמוד משהו, או שזה מסוג העבודות שהכישרון והניסיון הם החשובים? חשבתי פשוט לשלוח לעיתונים "כתבות" (לאילו סוגי עיתונים כדאי לשלוח? דברים "קטנים" כמו מקומונים?) פרי עטי ולראות אם מישהו מתעניין.
מה דעתכם?
אשמח להצעות ורעיונות.
תודה וחג שמח (:
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025