מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 18918
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

ההרגשה שהוא קופץ מבת לבת רק מתחזקת...

טל בת 13 | כתבה את השאלה ב-13/01/14 בשעה 23:19

שלום לכולם!
אז ככה הבעיה שלי כזאת:לפני חודשיים בערך הצטרף אלינו ילד חדש לכיתה,חברותי,נעים,נחמד ואני ידידה קרובה שלו.
אני חברותית ,נראית טוב,תמיד מוקפת בצחוקים ובחברים...

והוא מחזר אחריי.

אתמול בבצפר היינו בהצגה והא ישב לידי.יש מעקה משני צדדים של כל מושב, אז שמתי את היד עליו,פתאום אני קולטת שהוא נוגע לי ביד,חצי מחזיק חצי לא,הרגשתי מבוכה נוראית,חברה שלי בסוף הצילה אותי בקטע מאוד יצירתי כי ראתה שעוד שנייה אני מתפוצצת מה-אי ידיעה מה לעשות. כל היום הוא היה איתי!
בד"כ אני תמיד נמצאת בחברת ידיד שלי/חברה טובה,אבל כשהייתי איתו הרגשתי מבוכה כי ידעתי , שההבדל בינו לבין ידיד מתחיל להתרחק. לפי איסוף המודיעין (שהתבצע ע"י המובחרים ביותר) על מה שהוא חושב עליי (ומרגיש כלפיי),הוא הולך להציע לי חברות,.הוא סיפר לילדה מהשכבה שעכשיו הוא דלוק על בלונדינית עם תלתלים (כן אני מתולתלת,וכן אני בלונדינית).עכשיו מה הדילמה?מצד אחד הוא חמוד ממש ואינלי בעיה לפתח משהו...מצד שני כבר על השבוע השני שלו בבצפר ישלו חברה?ועל השבוע השלישי (וקצת) הוא נפרד ממנה? (יש סיכוי שבגללי). בנוסף לכל הוא מזכיר לי את האקס שלי,שהוא היה האהבה הראשונה שלי,שנפרדנו כי הלכנו לחטיבות שונות..(כתבתי עליו פה באתר),והוא מזכיר לי אותו!בגוף,שהוא חזק כזה וחסון,בהתנהלות שלו..אבל כמובן שהוא לא כמו עמית (האקס),(שם בדוי). אני גם לא רוצה להיות בקשר לא רציני.
לסיכום:
אז הוא מזכיר לי את האקס,והוא קופץ מילדה לילדה והוא גם בסופו של דבר אם נהיה ביחד יקפוץ גם ממני,ואני לא רוצה להיות עם מישהו שמזכיר לי את עמית,בטח שלא אותו,זה רק יעשה לי רע.גם חברות שלי אמרו לי את זה.
אז לדחות אותו?איך?
גיל התתבגרות זה גם גיל ההתגברות,אז תעזרו לי להתגבר על הבעיה הזו?

עדכון מטל, שואלת השאלה 2014-01-13 23:30:17

אה סליחה התבלבלתי...
שכחתי לציין שבשבוע השני שלו בבצפר הייתה לו חברה,ואחרי 8 ימים בערך הוא נפרד ממנה,ושזה קצת מרתיע (שורות 15-16)
שמור עדכון

מה עושים???!!!!

דוחים אותו בעדינות (לפרט בתגובה)
 
2
דוחים אותו כשהוא כבר מציע ישירות
 
3
נותנים לו צ'אנס
 
10
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות