אנחנו נשואים כבר קרוב ל-10 שנים אבל כנראה צריכים לקבל הדרכה איך לשכב ביחד.
אני מאוד מאוד נמשך לגוף האשה, בעוד שאשתי היא אגוז קשה לפיצוח.
היא לא אוהבת נשיקות, ולא אוהבת חיבוקים, לא אוהבת מגע בשיער, וכשאנחנו שוכבים יחד במיטה כל היוזמה היא שלי - היא לא תיגע בי, לא תפשיט אותי, לא תלטף ואפילו לא תדבר.
היא מרשה לי תגעת בגופה וגם מעדיפה את זה יותר מליטוף מעל הבגדים, אבל לא רוצה להתפשט כי אחרי זה "זה בלאגן להתלבש", אז היא נשארת עם חולצה מורמת ועם חזייה בד"כ על השדיים. לעיתים נדירות אפשר להרים לה את החזייה, אבל חייבת להישאר על גופה.
מכנסיים ותחתון אפשר להוריד לה, אבל שישארו עליה, לא להוריד לגמרי.
אז עם תנאי הפתיחה האלה אני מתחיל ללטף אותה ובדרך כלל זה רק נשאר ללטף באזורים שהיא מרשה וזהו.
אגב, הכי נחמד לה ליטופים בכף הרגל ובין אצבעות הרגליים.
ככה יוצא שבעוד שאני ממש רוצה אותה, הכל נשאר קר ורחוק, לא יותר מליטופים שלי עליה עד שמחליטה שזהו ומחזירה את הבגדים למקום ולישון.
אני לא מתכוון שאף פעם אין בינינו כלום, אלא שגם כשיש בינינו משהו אין רצון שלה אלא פסיביות מאולצת שהיא מרשה לי בכל זאת.
גם כשהיא רוצה עוד הריון, זה מגיע בצורה מוגבלת: קונה בדיקת ביוץ, וכשהתוצאה חיובית רק אז היא קצת יוזמת בעצמה, ועושים את זה יחסית מהר וגומרים ומאז כבר הזרע ממשיך בלעדי, אז לא צריך אותי יותר.
ובכל זאת הצלחתי שתי פעמים לגרום לה לרצות.
פעם אחת כשהלכנו לישון ביום קיץ חם והיה לנו רק מאוורר חלש, ובעיר חמה, וממש העיק לה החום. הפצרתי בה מאוד מאוד שפשוט תשכב ערומה. אחרי הרבה ניסיונות היא הסכימה עד שנרדם לשכב רק עם תחתון (היא היתה בלי חזייה! זה כמעט לא קורה לה). ואז הייתי כל כך מאושר וליטפתי אותה בעדינות בערך שעתיים ואז אמרה לי שממש גיריתי אותה ורצתה שנקיים יחסים וכמובן הסכמתי בשמחה ואז אחרי שעשינו ובאה על סיפוקה אז הלכנו לישון והיא התלבשה (למרבה הצער...)
פעם שנייה, כשנמתח לה איזה שריר ורצתה שאעשה לה מסאז׳ בין השד הימני לכתף ועשיתי לה המון זמן, בהתחלה על החולצה ואח"כ על הכתפייה של החזייה וכעבור בערך שעה פתאום ראיתי שהיא הרימה את החזייה מהשד, שוב בגלל שגיריתי אותה ומשם המשכנו ברצונה.
אבל אני מתפלא, האם זו גזירת גורל שאם לא אלטף אותה במשך שעה או שעתיים אז לא נגיע לשום רצון מצידה? או שיש אפשרות לזרז את העניין בצורה אחרת?
יש שיטה שאני יודע שהיא עובדת - לנסות ללחוץ לה על הדגדגן מבחוץ בתנועה סיבובית. זה מגרה אותה מאוד, אבל זה לא שווה את זה כי היא לא באמת רוצה אלא (אני מקווה שזה הסבר נכון) כמו שמי שמדגדגים אותו הוא צוחק לא כי משהו מצחיק אלא כי זאת פעולת הדגדוג. אז באותה דרך זו פעולת הגירוי דרך הדגדגן, ואז זה ממש חבל, כי אני רוצה שהיא תרצה ויהיה לה כיף ונחמד.
אשמח לקבל המלצות מה לעשות
ועוד תוספת חשובה.
בתקופה שלפני החתונה שלנו היא נאנסה כמה פעמים. מהיום של החתונה היא התגברה על זה כמעט לגמרי בכוחות עצמה, וקצת אני עזרתי לה.לא היו לה שום בעיות להתקלח אתי ולהיות ערומים במיטה ולא במיטה ולישון לילה שלם ערומה, עד שנולדו הילדים. ודווקא מאז ככל שעובר הזמן (וגם קשה יותר כלכלית) אנחנו מתרחקים יותר ויותר. נושא האונס ההוא לא עולה לדיון בכלל ואני לא מאמין שיש קשר. כאמור, כשזה היה טרי אז דווקא היינו קרובים יותר.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות