אני חושבת שיכול להיות שאני מתחילה לסבול מסקסופוביה... או שזה מחוסר ביטחון?

SHIR בת 17 | כתבה את השאלה ב-04/11/17 בשעה 20:52

הכל מתחיל בזה שכבר תקופה ממש ממש ארוכה אני פשוט לא אוהבת להתנשק. עד לפני שבועיים היה לי חבר ולא היינו הרבה זמן ביחד, חשבתי שעם חבר זה יהיה שונה. אבל אין שינוי, להפך.
זה נובע מזה שאני מרגישה שזה להיפתח לבן אדם יותר מדי, כי בנשיקה חושפים רגשות או מה שמרגישים באותו הרגע.
אני יודעת שזה לא ממש מובן אבל זה ממש מטריד אותי המחשבות האלה, כי בכללי אני בן אדם סגור בצורה קצת קיצונית.
מה שבנוסף לזה שכבתי כבר מס' פעמים, משו כמו 20 פעם, ואף פעם לא גמרתי. היה פעם לפני מספר חודשים מועט שעשיתי סקס יבש עם האקס וחטפתי התקף חרדה פשוט.
גם בערך 3 או 4 פעמים עשיתי סקס בכוח, אבל לא נתתי לזה להטריד אותי , כי אני בן אדם שחייב חוויה מתקנת תמיד. אז המשכתי, והרסתי את עצמי יותר.
חשוב לי לציין שאני גם סובלת משנאה עצמית ממש גדולה , למרות שאני נראת די טוב ויש לי גוף רזה ועיינים יפות ופנים שהם סבבה אבל ככל שקורים לי יותר דברים ככה אני שונאת את עצמי יותר וגם מתחילה להירתע ממש מאנשים..
אני חושבת שכל הקטע של הלהיתנשק קשור גם לזה (ל"פגיעהמינית") אבל בכללי אני מרגישה ממש ממש אבודה וקשה לי ואני לא מוכנה להיפתח לאף אחד למרות שממש מנסים לגרום לי. מה אני יכולה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"