בת 18, בלי חברים בכלל וזה מדכא. מה לעשות?

מדוכאת בת 18 | כתבה את השאלה ב-06/11/17 בשעה 13:34

אז ככה- אני בת 18 (19 עוד מעט) ואף פעם לא היו לי ממש הרבה חברים, אבל כן כמובן שהיו. חברים שחשבתי שישארו איתי שנים..
ופתאום לאט לאט כולם נעלמים, מוצאת את עצמי פשוט לבד.
חייבת לציין שאני כן בזוגיות מאושרת הבן זוג שלי תומך ואנחנו מבלים ונהנים ביחד. אבל גם הוא כבר הביע דאגה לכך שאני לא יוצאת עם עוד אנשים ממש... יש לי בנוסף לזה עוד חבר ממש טוב- אבל כמה כבר אפשר להיות רק עם שניהם? ברור שאני נהנית, אבל הם גם עסוקים לפעמים ואני גם בעצמי רוצה חברים נוספים, או חברות בנות שאוכל להתייעץ איתם על דברים שבן הזוג והחבר הטוב לא יכולים להבין...
ומעבר לכל זה פשוט כואב לי שכל החברים נטשו אותי
.. אני מכבדת את ההחלטה שלהם( הם פשוט ניתקו קשר) , אבל זה עדיין ממש מעציב ופוגע...
מה אפשר לעשות?... אני לא בן אדם שממש אוהב לצאת... מועדונים וכל זה לא ממש מעניינים אותי
וכל פעם שהתחלתי להכיר בן אדם חדש זה תמיד נתקע על זה שאותן בן אדם מתעסק רק במשהו שכרגע קורה בחיים שלי וזה ממש מעיק.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"