אילוסטרציה אילוסטרציה
  מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

גרושה עם 3 ילדים. מצבי הכלכלי לא טוב איך להרוויח כסף בהקדם, דרך עבודה הגונה?

לימור בת 47 | כתבה את השאלה ב-05/12/17 בשעה 20:40

אני גרושה עם 3 ילדים.מצבי הכלכלי לא טוב ואני צריכה לשפר אותו בהקדם.יש לי מקצוע, אני משכילה ועצמאית והצלחתי לא רע כל השנים, אבל עכשיו השוק הרבה יותר קשה ואני לא מצליחה לפרנס את ילדי כמו שצריך, שלא לדבר על לחסוך.אני שוקלת הסבה למקצוע אחר.
מהו המקצוע/תחום שבו תוך זמן קצר יחסית, ניתן להגיע לסכומים מכובדים?
אני לא רוצה לקחת הלוואה ומוכנה לעבוד קשה בשביל זה במשהו הגון.
חשבתי על סחר בשוק ההון או תיווך נדלן.אלה תחומים שאני פחות מבינה בהם, אבל מוכנה ללמוד.
אני רואה שהרבה מדברים על סחר ברשת,אמזון,אי ביי וכל אלה.
מה עדיף?אולי תחום אחר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"