חבר שלי מפליץ לידי ומדבר על יציאות ולי אין אומץ להפנות לידו. מה נעשה בחופשה?

בדוע בת 17 | כתבה את השאלה ב-15/01/18 בשעה 20:57

חבר שלי מפליץ חופשי ומספר לי על היציאות שלו והכל.
זה מפריע לי לפעמים אבל זה לא כל כך נורא מה שיותר מעניין אותי אם זה נורמלי שאנחנו שנה ביחד ובחיייםםם לא עשיתי דבר כזה גם כשאנחנו נוסעים לחופשות אני מתאפקת עד שאני מתפוצצת ועושה בשירותים של הבריכה/ אם הוא ממש במרפסת ולא מגלה. אבל בבית כשאני איתו בחיים לא קרה וגם לא יקרה אני מתביישת ברמות. עוד כמה זמן אנחנו טסים לכמעט שבוע ואני לא יודעת איך אני אצליח לעשות את זה רק בסתר...
מישהי מזדהה? עצות???
(אני לא מדברת ברמה של להפליץ לידו רק צרכים)

להפסיק להתבייש?

כן את בסך הכל בן אדם

לא זה מביך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"