אמא שלי לא מסכימה לי חבר לבן, לעזוב את הבית?

דנונה בת 19 | כתבה את השאלה ב-21/01/18 בשעה 18:31

היי לכולם.
אני בחורה בת 18 וחצי אוטוטו 19, חיילת.
אני באה ממשפחה ממוצא אתיופי.
אני מהרבה סיבות וסיבות אישיות לא רוצה חבר אתיופי וזה בין הסיבות העיקריות למה אין לי חבר כבר מעל כמה שנים (היה לי חבר אחד אתיופי).
מעולם לא יצאתי עם לבן.. ועכשיו אמא שלי היא אישה פרמיטיבית מאוד, בעלת דעות קדומות לגמרי.
היא לא מסכימה שאצא עם מישהו לבן, היא מאמינה בבחור שהוא החבר שלי וכמובן אתיופי איתו אני אתחתן.

אני מעולם לא אהיה האישה הזו שהיא רוצה שאני אהיה, אני בחיים לא אתחתן עם אתיופי על מנת לשמור על "הגנים האתיופים".
היא כבר זרקה משפט שהיא לא תגיע לחתונה שלי אם אתחתן עם מישהו לבן..
לי ולאמא שלי יש משקעים עוד מהעבר ואני יודעת וגם היא יודעת שבעתיד ברגע שאצא מהבית וברגע שאני אעזוב... אני אעזוב את המשפחה לתמיד ובגלל זה היא תמיד גורמת לי להישאר בבית שלא אצא מגבולות העיר..

פשוט רציתי לפרוק כי אין לי למי לספר (תודות לאמאשלי) והאם באמת לעזוב את הבית לתמיד אחרי הצבא? הרי אני והיא בחיים לא נסכים והמשפחה שלה כבר מעורבת בכל הריבים שלנו והם תמיד מצדיקים אותה בטענה שאני צריכה לשתוק ולהנהן בראש כי היא ילדה אותי ולגבי אבא שלי אין מה לדבר הוא מעולם לא הביע עמדה או נגדי או בעדי.

לעזוב את הבית?

כן

לא

אחר בתגובה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "