שאלה ספק מינית ספק רפואית-
אני בחורה בת 24, בדרך כלל עם חשק מיני גבוה. בשנים האחרונות היו לי בעיות של כאבים בסקס, פטריות שחוזרות (סליחה) ואני עדיין בתהליכים של לנסות לטפל בבעיה, אז לא עשיתי סקס כמו שצריך כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל תמיד יכולתי לאונן ולגמור.
לאחרונה הכאבים התפשטו לאיזור הדגדגן וקצת כואב לי שם במגע, ועכשיו כשאני מאוננת אני גומרת אבל משהו באורגזמה לא טוב, כאילו לא הגעתי לפורקן, התחושה היא כמו גירוד שלא מגרדים במקום הנכון.. כאילו חסר משהו. ובמקום להרגיש שחרור ועונג אחרי כמו שהייתי מרגישה בדרך כלל אני מרגישה יותר מתוחה ומתוסכלת. יש לי גם בכללי התקפי חרדה והגוף שלי מרגיש לא בריא, קשה לי לשים את האצבע, כל יום צץ משהו אחר.
אשמח ממש לעזרה אני מרגישה ממש ממש מתוסכלת ואין לי כח לחיות ולא להנות מאורגזמות זה קצת הקש האחרון, זה החזיק אותי הרבה זמן
האם מישהו/היא התמודדו עם משהו כזה? בדגש על בנות, אם יש פה בחורה שהתמודדה עם זה, אשמח מאד מאד לשמוע אם מצאת פתרון ומה עזר!
סליחה על הבכיינות ותודה רבהמראש
נגה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות