זוגיות זוגיות
 
שאלה 210738
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

האקס חייב לי כסף וזה מעיק עליי! הוא מקלל ומאיים ואומר שאין לו כרגע

שיר בת 26 | כתבה את השאלה ב-31/03/18 בשעה 20:18

היי, אני וחבר שלי נפרדנו לפני כמה חודשים לפני הפרידה הוא ביקש ממני הלוואה של 20,000 שח כסף שהוא ידע שיש לי בצד ובתמורה הוא נתן לי צ’ק עם הסכום ואמר לי להפקיד שבועיים אחרי. העברתי לו את הכסף בידיעה שזה הולך לחזור אליי בעוד כמה ימים וגם ידעתי שהוא הבן זוג שלי והוא יחזיר לי אז הייתי רגועה.
מצאנו דירה להשכרה בעל הדירה ביקש ערבות של כסף מזומן 20,000 והאקס אמר שהוא יעביר לבעל הדירה את הכסף וגם ככה זה כסף שלא נוגעים בו אז אני אקבל אותו בסוף תקופת השכירות הוספתי סעיף בחוזה השכירות שבסוף התקופה הכסף חוזר אליי בלבד.
בסופו של דבר נפרדנו זה נגמר רע מאוד עזבתי את הדירה הוא נשאר לגור שם ובעל הדירה לא מוכן להחזיר לי את הכסף כל עוד האקס גר בדירה וגם לא האקס לאחר אין סוף מרדפים והתערבות של ההורים הוא נתן לאבא שלי צ’ק עם כל הסכום לנובמבר ואמר שברגע שהוא יעזוב את הדירה בעל הדירה יעביר לי את הכסף.
זה מטריף אותי שאני צריכה לחכות עד נובמבר לכסף שנתתי לו בתור הלוואה אישית ושהוא לא מוכן לעשות משהו בשביל להחזיר לי ומבחינתו שאני אחכה עד נובמבר. אני יודעת שהוא יחזיר בסופו של דבר את הכסף אבל עדיין זה לא הוגן כבר התייעצתי עם מלא עורכי דין הרוב אמרו לי לחכות ושחבל לי על הכסף שאני יוציא על עורכי דין בסוף זה יצא לי יותר יקר.
אני והאקס לא מדברים כל פעם שפניתי אליו בעניין הכסף הוא קילל ואיים ואמר שאין לו כרגע ושאני אחכה שהוא יעזוב את הדירה.
מה אתם מציעים לי לעשות? איך אני יכולה להוציא ממנו את הכסף לפני? בלי להפעיל עורך דין

לשחרר ולחכות לנובמבר או להפעיל לחץ

לשחרר ולחכות לנובמבר
 
40
להפעיל לחץ ולערב גורם חיצוני
 
12
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות