מתחם הייעוץ של איגי

אני חושבת שאני לסבית ואני לא יודעת מה לעשות..גברים לא גורמים לי להרגיש משהו

רוז בת 14 | כתבה את השאלה ב-11/04/18 בשעה 13:36

אני בת כמעט 14 (עוד חודש) ואני כבר חושבת על זה המון זמן, אפילו מלפני גיל 11 שאני לסבית או ביסקסואלית או אני לא יודעת מה וממש קשה לי עם העובדה הזאת, זה לא שאני לא תומכת בקהילה הגאה, ההפך אני ממש תומכת וכל פעם שמישהו אומר עליהם משהו רע אני ממש מתעצבנת ואומרת לו משהו על זה אבל קשה לי עם זה כי אני יודעת שמי שבסביבה הקרובה שלי לא יתמוך בי, לא אמא שלי לא המשפחה היותר רחוקה והיחיד שאולי יבין זה יהיה אבא שלי אבל זה לא כל כך עוזר לי כי כל האחרים לא יתמכו בי ואני גם לא רוצה להיות לסבית או משהו כזה אבל אני יודעת שאני לא שולטת בזה ושאם אני כזאת אז נולדתי ככה. אני גם מפחדת לספר כי לפני שנה בערך אני וחברה שלי היינו מתחת לבניין שלה ודברנו והיה כבר איזה 11 בלילה והייתה אווירה פתוחה כזאת אז אמרתי לה שאני חושבת שאני נמשכת גם לבנות והיא כזה ממש נבהלה והתחילה להגיד לי "מה ?" את לא... תגידי "אני לא כזאתי" ואני זרמתי איתה אפילו שנעלבתי ממש ואני לא יודעת מה לעשות. גם החלום שלי זה משפחה תמיד רציתי את זה תמיד חלמתי על ילדים משלי ואם אני יהיה עם אישה אז זה יהיה קשה להביא ילדים אם בכלל... אני מוצאת את עצמי חושבת על זה כל יום כבר מעל לשנתיים כי כל פעם יש איזה מישהי חדשה בחיים שלי שיש לי קראש עלייה או שהיא מושכת אותי, אפילו גם היא גדולה ממני אני מוצאת את עצמי חושבת מחשבות אינטמיות עם הרבה נשים וזה בכלל לא קורה עם גברים...
עכשיו אני גם רואה סדרה ויש שם זוג לסביות ואני מוצאת את עצמי מעבירה לקטעים שלהם ורואה שוב ושוב את הקטעים שלהן ביחד ואני מרגישה שהלב שלי דופק מהר מהרגיל ויש לי הרגשה מוזרה כזאת בגוף. אני יודעת שאני בגיל ההתבגרות ואני יכולה להיות מבולבלת וזה אבל אני נורא בוגרת לגילי, קבלתי מחזור בגיל 10 וחצי ותמיד הייתי נורא בוגרת ככה שאני מבינה מה אני אומרת... אין לי עם מי לדבר על זה כי אני יודעת שאף אחד לא יתמוך בי. מה לעשות ??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"