אני בת 17 וחבר שלי בן 22. אנחנו מאד אוהבים אחד את השנייה, ובאופן כללי הוא בן אדם מאד עדין ומתחשב. אם מפריעים לי דברים הוא תמיד מדבר איתי עליהם, ולהפך. בקיצור, באמת בחור טוב.
הבעיה שלשמה פתחתי את השאלה היא המזמוזים. פתאום מעדין ומתחשב הוא הופך לאגרסיבי. הוא מאבד לגמרי את ההתנהגות הרגילה שלו - מתחיל לנשק הרבה, לא עוזב אותי לשנייה, מלטף אותי בכל הגוף וכשאנחנו עושים סקס יבש ואני מעליו ולא בא לי להמשיך בתנוחה הזו, הוא לא נותן לי לרדת ממנו. באמת שהוא הופך למסומם. באופן כללי - אני מאד אוהבת להתמזמז איתו, אבל הבעיה מתחילה כשהוא נהיה יותר מדי דביק.
יש לציין כי בעבר שוחחתי איתו על זה, הוא הצטער, ביקש סליחה ולא ידע שזה באמת הפריע לי, לכן אמר שמעתה ישנה את התנהגותו. אבל כשזה קרה שוב, עצרתי באמצע האקט ובקשתי ממנו שיאט, הוא ביקש סליחה והמשיך, אחר כך הוא כמו שכח מזה ומתוך אמוק החרמנות שלו הוא התחיל שוב וכבר לא היה לי כוח להעיר לו.
בקיצור, כשזה קורה אני מרגישה מאד מוטרדת.
אני צריכה עזרה, מה לעשות איתו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות