זאת הייתה הפעם השלישית שלי שאני מעשן ירוק, בפעם הראשונה היה לא משהו, פעם שניה היה כיף.
והפעם הזאת, השלישית, הייתה סיוט..
עישנתי יותר מ10 פאפים בסביבות 11 12 וזה היה על מדרגות כאלה ברחוב היינו צריכים ללכת לבית של חבר ואיך שקמנו והתחלנו ללכת זה, זה הכה ב פתאום בבום אין תחושת זמן בקושי מרגיש שאני הולך, תחושת רפויה באמות וברגליים מדי פעם חנק קצת בגרון מדי פעם כאב קטן במצח ולעיתים הדופק מתחזק ממש.
ההליכה מאיפה שהיינו לבית של החבר אמורה לקחת משהו כמו 8-10 דקות, הרגשתי שאני הולך ואני לא מתקדם, הרגשתי שההליכה לוקחת שעתיים ואני לא מצליח להתקדם במדרכה ואני חוזר אחורה תמיד.
אכלתי חטיף צ'יפס בדרך והרגשתי שאני לועס מסטיק זה היה דביק כזה, וכשהגענו לחבר דפקנו בדלת וצלצלנו ופתאןם אני קולט שאנחנו דופקים כבר אולי עשר דקות, הם לא רצו להכניס אותנו כי היינו מסטולים וכשהגענו הם רק צחקו ואמרו לי למה עשית את זה למה זה ידעתי שהם דיברו עלינו עוד לפני שהגענו הרגשתי בתוך סביבה עוינת וביקורתית וחשבתי רק על איך הם רואים אותי (הם לא עישנו). ןשאלתי האם הסביבה שהייתי בא קשורה למצבי בסטלה רעה? איך אפשר למנוע סטלה רעה?
מקווה שתענו כי זה היה פשוט סיוט.
ד.א. זה בוודאות היה ירוק בגלל הריח והנראות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות