מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 220185
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אין לי מושג מה אעשה בעתיד, אני מפחדת שארגיש חוסר סיפוק מכל עבודה שאבחר

בת 16 בת 16 | כתבה את השאלה ב-19/06/18 בשעה 10:52

היי, אני בת 16 וכבר הרבה זמן אני די בלחץ לגבי העתיד שלי.
אני יודעת שאני עוד צעירה, ושאולי תגידו שאני לא צריכה לחשוב על הדברים האלה עכשיו, אבל זה מטריד אותי בכל זאת.
אין לי מושג מה אעשה בעתיד. מה אלמד ובמה אעבוד. אני בן אדם לא החלטי במיוחד ומלחיץ אותי שלא אדע מה לעשות עם חיי.
אני צריכה איזשהו כיוון.. כי אני גם לא יודעת מה אעשה בצבא/בשירות לאומי (אני לא יודעת עוד מה אבחר, יש לי אפשרות את שניהם כי אני דתייה)

אספר לכם קצת על עצמי. אני מצליחה מאוד בלימודים. ציונים טובים מאוד, ברוך ה'.
אני אדם הומני וריאלי. שניהם.
האהבות הכי גדולות שלי בחיים זה כתיבה, ציור, וקריאה. אני אוהבת ללמוד דברים חדשים, ואני בן אדם מאוד סקרן.
מה שממלא אותי במיוחד זה התורה, אני אוהבת מאוד את התנך. אוהבת שיעורי אמונה. ובכללי זה משהו מאוד משמעותי בחיי.
אני מחשיבה את עצמי כאדם הומני מאוד, ואני חייבת משהו שיספק אותי. אני רוצה לעשות משהו גדול. חשוב לי להשפיע על אנשים ואני חושבת שיש לי מה לומר.
לגבי התחומים הריאליים - אני אוהבת מתמטיקה ומאוד טובה בזה. מדע גם נורא מעניין אותי. אני נמצאת בתכנית של מדעי המחשב והאמת שבזה פחות הצלחתי ואני מרגישה שאני פחות מתחברת. מפחיד אותי לראות את עצמי לומדת את זה רק בגלל הביקוש, ומסתגרת יום יום מול מחשב.
מצד שני, חשוב לי להרוויח טוב.
אני לא מרגישה שבאמת יש לי מקצוע שאני חושבת עליו, משהו שימלא אותי מספיק. אני באמת רוצה לעשות משהו גדול, שישםיע על אנשים וימלא אותי. אבל אני לא יודעת מה.
לגבי רפואה - אני לא מתאימה לזה כי קשה לי על דם..
אני מרגישה מתוסכלת. כי אני לא מוצאת שום כיוון... וזה נראה כאילו כל דבר לא יספק אותי.
אשמח לעזרה, כיוון, יעוץ.
תודה לכם

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות