היי חבר'ה,
הייתי עם מספר בחורות בשנתיים האחרונות, באיזור ה10, כשכל בחורה נראית באמת מעולה... אני תמיד מוצא פאקים שמורידים לי אבל הן נראות טוב.
שכבתי עם כל אחת מהן אחרי היכרות קצרה (או שיצאתי איתן 2-3 פעמים ושכבנו או שזה התחיל כסטוץ), לפני שהיינו מגיעים למיטה הייתי מתחרמן בקלות ואחרי שמתפשטים ומגיעים למיטה זה היה נראה לי כמובן מאליו, שכבתי כדי לשחרר הורמונים ולספק את האישה, מבחינת משיכה לא הרגשתי אותה כל כך, וזה היה מתבטא בכך שאם היינו עושים עצירה של כמה שניות הזקפה הייתה יורדת והיה לוקח לי זמן לגמור, וזה היה מתעצם אם היינו עושים סבב שני (שגם אז הרגשתי כבר חסר חשק).
באופן כללי אני מאונן פעם ב3 ימים +-, אז לא הייתי אומר שזה התרגשות במיטה, אלא אני נוטה יותר לחשוב שזה חוסר חשק, הבעיה שזה בעיה.
מה אתם חושבים? לא נמשכתי מספיק לבחורות וזה השפיע? אין לי מספיק חשק מיני?
בגדול אני בן אדם עם הרבה ביטחון עצמי,
אני יוצא יחידה מובחרת, אני נראה יחסית טוב - קיבלתי הצעות מכמה סוכנויות דוגמנות לדגמן, אני מתאמן המון ואוכל בריא, כך שאני לא רואה כל כך סיבה אחרת לתופעה.
אשמח לעזרתכם בנושא.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות