רוצה לעבור לגור בלונדון לחודש לפני הגיוס. ממה מתחילים?

מלך הכבשים בן 18 | כתב את השאלה ב-08/07/18 בשעה 19:34

אז ככה, אני בן 18, מתגייס באוקטובר.

אני סיימתי ללמוד ואני מתגייס באוקטובר עכשיו כל מה שנשאר זה לעבוד ולהנות עד הגיוס. אני רוצה בעתיד לעבור לגור באנגליה באופן קבוע אז חשבתי על לנסות עכשיו ולחוות את זה לפני הצבא.

כי למה לא? אני לא רוצה רק לטייל שם. אני רוצה לעבוד בזמן שאני שם ואפילו להרוויח כסף. סיימתי 5 יחל אנגלית בבגרויות חורף י״א ואני יודע אנגלית מצויין. ככה שלתקשר זה לא בעיה. כבר הייתי בלונדון בטיול עם חברים. ככה שאני מכיר את התחבורה הציבורית.

עכשיו יש כמה דברים שאני לא יודע, איפה אגור? להשכיר דירה לבד זה דיי מוזר ובודד בכל זאת אף פעם לא גרתי לבד ואני רק בן 18 למרות שאני חושב שאסתדר.

חשבתי על לחפש דירות של ישראלים שגרים שם אולי צעירים וכאלה וכמובן לשלם להם שכירות או סכום מסויים. מה שיבקשו..ככה גם יהיה לי אנשים לדבר איתם שם בעברית וגם לא אחיה לבד לגמרי. אחרי הכל זה כן ארץ זרה.

אני באמת לא יודע איפה לחפש דירה עם ישראלים מהקצת שחיפשתי לא מצאתי כלום.

אולי מישהו כאן יודע או מכיר איפה אפשר למצוא דברים כאלו? יעזור לי מאוד

עכשיו לגבי עבודה אני יודע שמותר לשהות שם ללא ויזה 90 יום ככה שאין בעיה עם זה..
אבל אני צריך אישור עבודה? לאיזה חשבון בנק יכנס הכסף? איך אני בכלל מוצא עבודה שם? אני לא רוצה למצוא שאני שם..אני רוצה למצוא כבר מהארץ ככה שלא אחשוש וכאלה אני רוצה שהכל יהיה מאורגן.

ההורים שלי כבר הסכימו והם מאוד בעד, הם חושבים שזה יהיה לי טוב לעצמאות שלי וגם הם חושבים שזה יהיה כיף.

שהייתי שם התאהבתי ממש בעיר ובנוסף אני גם אוהד ליברפול לכן טסתי אז, למשחק.

ככה שאהיה שם העונה תתחיל ואולי אהיה במשחק אחד, בנוסף לכל.

מצד שני שמסתכלים על זה, זה אולי נשמע קצת לא ריאלי. אבל זה למצוא עבודה, מקום לגור בו וזהו.

אשמח לעזרה או עצות על איך למצוא את הדברים האלה ומה אני עוד צריך לדעת..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "