חבר של אחי ראה אותי ערומה, ואני בטוחה שהוא צילם, ואני דלוקה עליו בנוסף

משתגעת בת 15 | כתבה את השאלה ב-13/07/18 בשעה 18:08

קודם כל קצת רקע
יש לי אח תאום והחבר הכי ט6ב שלו הוא הקראש שלי
בנוסף בדכ אין אף אחד בבוקר בבית אחי במחנה כדורסל ואמא בעבודה ואבא כבר חודש בחול והוא אמור לחזור רק עוד חודשיים
והחדר של אחי בנוי מול המסדרון המטבח והסלון ויש לו שם זכוכית אטומה שככה מי שבסלון לא יכול ליראות כלום לתוך החדר והוא מבחוץ יכול ליראות הכל, קיצר אחי בא עם חבר שלו לבית כי ביטלו את האימון ואני הייתי במקלחת שהם הגיעו ואחי יצא ליקנות פיצה ופיאת זה שקיץ ואנחנו גרים בקומה 18 יצאתי מהמקלחת ערומה ונעלתי את הדלת והכנתי שקשוקה רקדתי קצת אכלתי בעקרון נהנתי ומבלי שידעתי שבמרחק של פחות ממטר יש ילד שאני דלוקה עליו והוא מסתכל עלי לאחר 25 דקות ככה נכנסתי לחדר של אחי וראיתי את חבר שלו שם צעקתי ורצתי להיתלבש ושמתי לב שהפלאפון של חבר שלו היה פתוח על מצלמה
מה לעשות?!!!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"