היי, היה לי קשר של שנה לפני שנתיים+ פחות או יותר וניתקנו קשר לחלוטין מאז הפרידה. מאז היו לי עוד בני זוג, ובאמת שבקושי חשבתי על הבחור המדובר.
לא מזמן קשר שהיה לי לאורך גם שנה הסתיים (קשר ל-א טוב) ואז הבחור מהעבר צץ לי למחשבות..רציתי לשלוח לו הודעה, לא ידעתי בדיוק למה וזה גם לא אופייני לי.
בדרכ עם שאר האקסים שזה פרידה- שם זה נגמר נקודה. והם אלו שבדרכ שולחים הודעות אחרי תקופה מסויימת..לפשפש ובדרכ למעשה תמיד יש להם כוונה וזה לחזור.
אז לראשונה החלטתי לשלוח הודעה לבחור הזה, באופן מפתיע ענה לי ואמר ששמח ששלחתי והוא לא יודע אפילו למה :) מפה לשם דיברנו והתעדכנו קצת מה קורה בחיים האישיים, הוא הציע שנשב ונדבר "לא יודע למה אבל זה מה שמרגיש לו נכון להציע" אני הסכמתי, (בגדול בקשר הזה יצאתי קצת הרבה לא בסדר מבחינת היחס שלי..)
כעבור כמה ימים שאל אם אני פנויה באיזשהו יום ואם בא לי סרט, אנחנו אמורים להפגש בקרוב.
מצד אחד אני ממש מתרגשת כי בכל זאת מישהו שהייתי ממש קרובה אליו, מצד שני אני קצת חוששת מה הכוונות שלו פה? ( ויזיזות אפשר להוריד מהפרק :) ) יש מצב שזה סתם באופן ידידותי שכזה?
תודה לעונים! :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות