גר לבד בחו"ל. רוצה לקנות גור חתולים, אבל מה הוא יעשה כשאני טס לזמן ארוך?

ניוטון בן 31 | כתב את השאלה ב-31/07/18 בשעה 09:31

אני גר באירופה למשך תקופה (נשאר לי עוד שנתיים לפי החוזה. ואז אולי אני עובר לעוד מדינה. לא בטוח).
אני גר לבדי. לפעמים אני חושב לרכוש גור חתולים שיגור איתי. אבל העובדה שלי כוללת מדי פעם טיסות, ככה שיוצא ששבוע או יותר אני לא בבית. אין לי חברים מספיק טובים שיסכימו כל פעם לקחת את החתול שלי אליהם. ולדבר עם השכנים ולבקש זה לא כזה קל: קודם כל זה לא מקובל פה יחסי שכנות (ככה זה במדינות דוברות גרמנית. בית הוא סוג של מקום פרטי ביותר, שצריך הזמנה מראש בשביל להגיע לשכן בדלת ממול) ושנית השכנים לא דוברים אנגלית (אנשים מבוגרים).

בקיצור, אין לי אפשרות לחיית מחמד, נכון? לוותר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "