אני בת 23 ומעולם לא היה לי חבר
אני מאוד נמשכת לבנים וזה מאוד קוסם לי שעובר בחור לדוגמא ברחוב שהוא הטייפ קסט שלי.. ממש ממש מוקסמת מזה :) כמו כל אחת.
לא היה לי חבר אבל יצאתי עם 4-5 בחורים לדייט אחד שניים. עם אחד התמזמזתי מאוד ונהנתי מזה. הדייטים לא נמשכו כי חלק לא היו רציינים וחלק שני בגללי. אני לא ידעתי כנראה מתי למתן הודעות , איך לעצור ומה לעשות. די חדשה בעניין. לא הייתי ילדה מקובלת עד סוף יב או אחרי התיכון שרק אז התחילו איתה. הייתי חסומה כל הילדות שלי. חייבת לציין שמחמיאים לי שאני יפה מאוד.
מעולם לא שכבתי.. תמיד חיכיתי לפגוש מישהו , אני אולד סקול גירל.
הבעיה השניה שלי ( הראשונה כתבתי בפורום כבר) היא שאני מתחילה להסתכל על נשים מוזר. לא חושבת שאני רוצה להתנשק איתן לדוגמא אבל נגיד נשים שנראות לסביות מעניינות אותי ואני בוהה בהן..
אנ לא יודעת מה הסיבה. יכול להיות שזה מסקרן אותי להבין את העניין אבל זה פתאום מפחיד אותי.
אני לא רוצה להתנסות במערכת יחסים לסבית- אני רוצה גבר והם מושכים אותי
רציתי לשאול אם זה לגיטימי להסתכל על בחורות לפעמים ולתהות אם הן לסביות ואיך זה מרגיש להיות. זה משהו שקורה? לא בהכרח לחשוב עליהם בצורה מפתה .
דואגת מאוד. במיוחדת מהעובדה שלא היה חבר אז אני ישר נכנסת לסרטים ואומרת ״ אולי לא היה לי חבר בגלל שאני לסבית״ ושלל דברים מלחיצים אחרים שלא תורמים להערכה עצמית.
חייבת לציין שבחורה עוברת ברחוב והיא יפה אני אסתכל על הלבוש שלה ואני ארגיש קנאה להיות כמוה לא דבר אחר.
מה אתם חושבים? האם אני לסבית?
אשמח לדעות.
ליעד
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות