היי, אני נשואה באהבה ענקית לבעל מדהים כל רצונותיי מתגלמות בו מלבד דבר אחד והוא הסקס, לצערי בעלי "גומר" מהר, מאוד מהר וגם כשמנסה "למשוך זמן" אז הוא בעצם נמנע מלבצע איזושהי תזוזה. ממש קשה לי! הוא ניסה כל תכשיר אפשרי אבל שום דבר לא באמת עזר, כך ששנינו נותרים מתוסכלים, הוא שלא הביא אותי לכדי הנאה ואני מהברור מאליו.
אני מאוד אוהבת אותו הוא הגבר היחיד שקיימתי עימו יחסי מין ( הכרנו צעירים) אין לי עיניין לנסות עם גברים אחרים, לאחרונה הוא ממש דוחק בי לנסות עם גברים אחרים הוא מבין ורואה שאני לא מסופקת, בלשון המעטה, ועל כן החליט שהוא בשל ובטוח באהבתנו מספיק כדי לאפשר לי לקיים יחסי מין עם גברים אחרים.
אני מתחלחלת מהמחשבה, ואילו הוא לא מרפה.
ברור לי שזה נעשה מרצון כנה שלו שאחווה סקס "כמו שצריך", אבל אני לא רואה מציאות בה אני שוכבת עם גבר אחר מלבדו, ולא בשל נאמנות עיוורת אלא בשל אהבתי העצומה אליו.
איך לעזאזל אני פותרת את הבעיה הזאת?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות