היי לכולם,
אני נמצא בקשר עם מישהי שאז הייתה החברה הכי טובה שלי מזה 4 שנים. הזוגיות שלנו נמשכת כבר שנה וחצי + חיזרתי אחריה במשך שנה שלמה.
לפני הקשר שלנו הייתי מה שנקרא "פרפר"
לא הייתה לי מיטה אחת ואף פעם כמעט לא קרה שהייתי מסיים את הערב לבד
חיי המין שלי היו מאוד מלאים ומספקים כי התחלתי אותם בגיל מאוד מוקדם יחסית.
להבהרה, אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את הבת זוג שלי ואפשר לומר שהיא מרכז החיים שלי ובגללה חיי השתנו ב180 מעלות.
שנה שלמה לא הייתי עם אף אחת בגלל שהייתי מאוהב בה ממש.
ולאחר מכן עוד שנה וארבעה חודשים בהן היא לא הרגישה מוכנה מהסיבה שהיא בתולה וגם מסוג ה"ילדות הטובות" של הבית. כמובן שכיבדתי אותה, מעולם לא לחצתי עליה ואף פעם לא הראתי לה שהסקס חסר בחיי. כמובן שלפעמים היו צחוקים והלצות בטעם הטוב כמובן ומעולם לא נתתי לה להרגיש לא בנוח.
לימים, גם כשיצאו מצבים אינטימיים גם כן תמיד אמרתי לה שהיא יכולה לבקש להפסיק בכל שלב שהיא רוצה ושאני תמיד איתה ושהכל בסדר.
התחלנו לשכב לפני חודשיים, הפעם הראשונה הייתה כשהיא יצאה שבת ראשונה בטירונות.
היא משרתת בתפקיד כמדריכת חי"ר(חיל רגלים) כך שהיציאות שלה הן סופש אחד בשבוע. מכיוון שלא הייתה בן אדם מיני הסקס היה פעמיים בסופש, אפילו פעם אחת.
בפעם הראשונה בכלל לא גמרתי,
בשבת השניה שהיא יצאה שבת גם כן, כי כאב לה והיא לא רצתה להמשיך.
בשבת השלישית שהיא יצאה כן שכבנו והיה מצוין וכן גמרתי והכל היה בסדר.
בשבת שלפני אחרונה היא הייתה במחזור, כך שהיא שבועיים בצבא(שבועיים שאני בלי סקס) היא חוזרת הביתה במחזור ושוב חוזרת לשבועיים לצבא.
חזרה הביתה לסופש האחרון, ביום הראשון לא שכבנו.
ביום השני היינו עירומים וממש כמעט ושכבנו אך המשפחה המורחבת החליטה לבקר.
בלילה שהיא חזרה לצבא(אתמול) לאחר חודש שלם שאני ללא סקס ניסנו לשכב.
היא אומרת שכואב לה כמו בפעם הראשונה.
אני לא יכול להכנס ולצאת. בשלב מסוים זזתי בתוכה ושיחקתי עם האצבעות בדגדגן על מנת לגרום לה לגמור והיא גמרה בפעם הראשונה והכל היה בסדר וחשבתי שלאחר האורגזמה הכאב יעלם אך זה לא קרנ בפועל. ביקשה ממני לצאת אחרי כמה פעמים שכבר יצאתי מקודם.
ראיתי על הפנים שלה שאי אפשר להמשיך.
אמרתי לה שהכל בסדר ושלא תרגיש לא נעים, הכל מצוין. חשבתי שאולי כמחווה היא תנסה להביא אותי לסיפוק איך שהוא... מה שהתברר בסוף כתקוות שווא.
לא נתתי יותר מידיי מקום לספק, אם זה לא בא ממנה כנראה שזה לא משהו שהיא חשבה עליו והתלבשתי כדי לא להראות לה שמשהו לא בסדר והלכנו לישון.
אני בן אדם נורא מיני, אפשר להגיד שהספקתי לעשות המון בשלב מאוד מוקדם בחיים שלי. נורא חסר לי הסקס בחיים ואני ממש ממש ממש ממש אוהב אותה.
האופציה של "אולי תשבו ותדברו על זה" לא ממש קיימת כי העניין שאנחנו בכלל שוכבים הוא ממש טרי, ואלוהים יודע למה ככה כואב לה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות